D-Tales 149 – Het Toon Town College

D-Tales
D-Tales
D-Tales 149 - Het Toon Town College
/

Mickey and Minnie’s Runaway Railway komt naar Anaheim! In Toon Town om specifiek te zijn; een enigszins ondergewaardeerd themagebied in de verschillende Disneyparken. Michiel is in de historie gedoken en vond het nodig ons een college over Toon Town te geven – er zit meer achter dan je misschien zou denken!

En sinds afgelopen week draait Avengers Endgame eindelijk in de bioscoop! Jorn en Michiel hebben de film allebei gezien en hebben beloofd niks te spoilen in deze aflevering van D-Tales…maar op d-log.nl is een extra aflevering verschenen met daarin een recensie met ALLE spoilers! Snel checken dus als je de film al gezien hebt!

Eén reactie

 1. He jongens!

  weer een toffe aflevering waarin mijn disney parks kennis weer even een boost krijgt!
  Sinds kort ben ik erg geïnteresseerd in Disney’s S.E.A. (Society of Explorers and Adventurers), en dan bedoel ik hierbij niet het park dat in Azië ligt (wat natuurlijk wel een groot onderdeel van de geschiedenis van van de S.E.A.) maar echt het genootschap op zichzelf.

  Wat weten jullie over de storyline, geschiedenis en eventueel toekomst (bijv. Soarin’s verhaal voor de komende in Tokyo) voor deze diepgaande storytelling?

  Altijd weer een genot om te luisteren naar jullie !

  groetjes,
  Bart

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.