Check de nieuwe trailer van Deadpool & Wolverine!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 23 april 2024.

Nieuws uit de parken

  • Een overheidsaanvraag in Shanghai heeft de plannen van Shanghai Disney Resort onthuld voor de allereerste achtbaan met Spider-Man-thema. Het gaat hier om de eerder aangekondigde nieuwe attractie die zal worden gebouwd naast het Zootopia-land dat afgelopen december werd geopend. De plannen laten een baan zien die grotendeels buiten is, met gebouwen die het laad-/losgebied bevatten, evenals een voorwaartse en een achterwaartse launch zone.
  • De Fire of the Rising Moons vuurwerkshow in Star Wars: Galaxy’s Edge is aangepast om aan te sluiten bij de Together Forever vuurwerkshow voor Pixar Fest in Disneyland. Het officiële festijn begint op 26 april, maar preview shows werden dit weekend gehouden. Verschillende thema’s uit de films komen aan bod in een dynamische presentatie met meer vuurwerk en romantische scores dan voorheen. De spanning stijgt met muziek zoals ‘The Imperial March’ en ‘Duel of the Fates’ terwijl de lucht verlicht wordt met diverse kleuren vuurwerk.
  • Disneyland Paris heeft Earth Day gevierd met de aankondiging van een nieuwe Thermo-refrigerating pomp die het gasverbruik met 14% zal verminderen, de verwarmingsbehoeften met 10% zal verminderen en 30.000 kubieke meter water zal besparen.
  • Shanghai Disney Resort heeft Earth Day gevierd met onder andere het ourHOME natuurbehoudsforum, gericht op de missie “Taking Action Together to Protect, Restore and Celebrate Our Planet”. Tijdens het ourHOME Nature Conservation Forum deelden sprekers en panelleden inzichten en inspanningen op het gebied van milieu- en natuurbescherming. Het forum, in samenwerking met National Geographic, beoogt het milieubewustzijn te vergroten en acties voor natuurbescherming te stimuleren. De viering omvatte ook een dansvoorstelling van Shanghai Dance Theatre.
  • Zoals gisteren al vermeld in de Daily, kan je tijdens de Earth Week in Disney’s Animal Kingdom verschillende speciale ontmoetingen hebben met karakters uit Brother Bear en Zootopia. DiVine heeft een nieuwe look gekregen en is te vinden rondom The Oasis.
  • Walt Disney World heeft meer bekend gemaakt voor de aankomende V.I.Passholder Days. Van 1 mei tot 26 juni biedt Walt Disney World exclusieve voordelen aan voor Annual Passhouders, waaronder een gratis Stitch-magneet en een speciale Stitch Cake Cone bij Sunshine Seasons in EPCOT. Ook zijn er unieke fotomomenten beschikbaar met speciale props en Magic Shots.
Stitch Cake Cone – Bron: WDW News Today
  • In het Storybook Circus van Magic Kingdom zijn twee nieuwe Smellephants on Parade beelden geplaatst, geïnspireerd op de ‘Pink Elephants on Parade’ scène uit Dumbo. De beelden, gesponsord door Scentsy, hebben geuren en zijn te vinden bij Dumbo the Flying Elephant en Big Top Souvenirs.
  • Disney heeft een nieuwe YouTube-serie genaamd How Happy Happens gelanceerd. De eerste aflevering introduceert Todd Tedsen, de hoofddecorateur van de Indiana Jones Epic Stunt Spectacular in Disney’s Hollywood Studios.
  • De geruchtenmolen draait nog niet op volle toeren, maar het lijkt eraan te komen. Met D23: The Ultimate Disney Fan Event van 2024 in augustus op komst, wordt er druk gespeculeerd over toekomstige ontwikkelingen in diverse Disney Resorts. Onlangs werd een vergunning aangevraagd voor werkzaamheden aan het Imagination Pavilion in EPCOT, wat mogelijk duidt op een grote vernieuwing. De verlengde vervaldatum van deze vergunning tot november 2025 wijst mogelijk op een omvangrijk project, hoewel details nog niet zijn bevestigd door Disney.
  • Onderstaand betoverend Pixar Fest-monument bij de ingang van Disneyland eert Disney legende Rolly Crump en zijn kinetische sculptuur Tower of the Four Winds voor de It’s a Small World-attractie op de New York World’s Fair van 1964-65. Disneyland heeft een kleinere versie geïnstalleerd bij Main Street U.S.A.
  • Disney bereidt zich voor op het Club Pixar feest in Hollywood Land in Disney California Adventure. De verlichtingstorens met Pixar-afbeeldingen zijn al opgezet. Club Pixar markeert een terugkeer van avondfeesten in Hollywood Land met een interactief DJ-feest, live optredens, games en meer. Het evenement maakt deel uit van Pixar Fest, dat plaatsvindt van 26 april tot 4 augustus in het Disneyland Resort.
  • Tijdens een bezoek van voormalig topvoetballer Iker Casillas aan het Downtown Disney District liep het dit weekend uit de hand. Onderstaande video toont de chaos rond Casillas, waarbij een fan gewelddadig werd en mogelijk verwijderd en verbannen werd uit het Disneyland Resort.
@selenasphotopass

Iker Casillas was in Downtown Disney today for an ESPN event. As he exited, things ended up getting really chatotic. #ikercasillas #disneyland #downtowndisney #espn #soccer #dca #disney #disneyplus #disneycelebrities

♬ original sound – Selena 💭

Bioscoop en Disney+

  • Gisteren heeft Marvel de nieuwe trailer van Deadpool & Wolverine onthuld. In tegenstelling tot de eerste teaser trailer zien we hierin veel meer van Hugh Jackman als Wolverine. Ook zijn er twee character posters verschenen. De film zie je vanaf 24 juli in de bioscoop.
  • Disney heeft vermeldt dat de Bluey special ‘The Sign’ na zeven dagen streaming wereldwijd 10,4 miljoen keer is bekeken op Disney+.
  • Tom Holland heeft een update gegeven over zijn vierde Spider-Man film die in ontwikkeling is. Hij zegt dat Spider-Man: No Way Home zo speciaal was dat ze nu zeker moeten zijn dat ze het juiste doen. Ook geeft hij aan dat het nu de eerste keer is dat hij al zo vroeg betrokken is bij het creatieve proces.
  • De Rock & Roll Hall of Fame heeft de inductees voor 2024 aangekondigd, met de ceremonie op 19 oktober in Cleveland. De ceremonie wordt uitgezonden op Disney+ en ABC, met inductees zoals Mary J. Blige, Cher en Ozzy Osbourne. John Sykes, voorzitter van de Rock & Roll Hall of Fame Foundation, prijst hun invloed op de muziek.

Disney Cruise Line

  • Disney Cruise Line opent deze zomer haar nieuwe cruisehaven Lighthouse Point met een volledig Bahamaans leiderschapsteam, aldus Joseph Gaskins Jr., de regionaal directeur Public Affairs van het bedrijf. Disney benadrukt dat het belangrijk is voor Bahamanen om kansen te grijpen, vooral gezien de vlootuitbreiding met drie extra schepen.

Overig nieuws

  • NATAS, The National Academy of Television Arts & Sciences, heeft de 2024 Gold en Silver Circle Inductees aangekondigd, waaronder medewerkers van ABC Sports en ESPN. Vijf professionals met ervaring bij ABC Sports of ESPN zijn in de Silver Circle opgenomen, waaronder Drew Esocoff, Fred Gaudelli, Pam Oliver, David Roberts, Renata Sedzimir, en Jake Soto. De inductees worden geëerd op de 45e Sports Emmy Awards op 21 mei. De Gold en Silver Circle Society eert individuen voor hun bijdragen en dienst binnen de televisie-industrie gedurende respectievelijk 25 en 50 jaar.
  • In de laatste aflevering van seizoen zes van het Britse programma In For A Penny bezoekt presentator Stephen Mulhern het Walt Disney World Resort in Orlando. Disney-personages zullen verschijnen terwijl Mulhern de bekende spellen van het programma speelt, waaronder het Stopwatch-spel.
  • Aaron LaBerge, president en chief technology officer van Disney Entertainment en ESPN, verlaat Disney na meer dan 20 jaar dienst. Zijn vertrek is een persoonlijke keuze, gedreven door familiaire behoeften. LaBerge zal op 1 juli 2024 aantreden als CTO bij Penn Entertainment, maar blijft betrokken bij Disney en ESPN voor ESPN Bet. Chris Lawson zal tijdelijk de leiding overnemen.
  • Deadpool en Wolverine komen samen in de Marvel Cinematic Universe met nieuwe Funko Pop! figuren die deze zomer uitkomen. Fans kunnen de figureren nu al bestellen voor $11.99 en ze worden verwacht in juli 2024.
Bron: Laughing Place

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.