Tips & Tricks

Ga je binnenkort naar een Disneypark? En vraag je je af waar je toch het beste kan eten? Welke attractie je echt als eerste MOET doen? Of waar je de beste merchandise kan vinden? Of ga je voor het eerst naar een ‘nieuw’ resort en ben je überhaupt benieuwd hoe je dat moet aanpakken?

Met bijna 150 aflevering van D-Tales en inmiddels redelijk wat voetstappen van ons in bijna alle Disneyparken wereldwijd, bezitten wij over een schat aan informatie. Allemaal kleine tips en tricks om het jou je volgende bezoek een stuk leuker/beter/efficiënter te maken. Natuurlijk delen we deze tips maar al te graag!

Kies je park

Op dit moment hebben we een tips & tricks pagina voor de volgende Disney resorts:

Check deze pagina regelmatig; we zullen steeds meer informatie toevoegen. Op de planning: Walt Disney World en Tokyo Disney Resort.

Actuele wachttijden in de Parken

Met dank aan park-inside.nl kun je hier een overzicht vinden van de actuele wachttijden van de Disney parken in Europa en Amerika.

Meehelpen?

Heb je zelf een gouden tip die wij nog niet genoemd hebben, maar waar iedereen baat bij kan hebben? Laat het ons dan vooral weten! Dan vullen we met z’n allen deze pagina’s aan!