De Grote D-Tales Muziekspecial

Een speciale D-Tales tijdens deze speciale periode in de wereld met een hele bijzondere gast: Disneyland Hotel huispianist en muziekvirtuoos Gijs van Winkelhof.

In ruim anderhalf uur neemt Gijs ons mee op een muzikale reis door Disneyland Parijs, speelt hij verzoeknummers uit verschillende Disneyparken wereldwijd en waagt hij zich zelfs aan een hele mooie versie van ‘Let It Go’.

Gijs van Winkelhof speelt sinds eind 2018 regelmatig op de grote vleugel voor de ingang van Café Fantasia in het hart van het Disneyland Hotel. Voor menig Disneyland Paris bezoeker is hij inmiddels een begrip geworden; veel gasten komen verzoeknummers aanvragen die hij zonder problemen uit de losse pols weet te schudden en zelfs veel Disney Characters blijven even bij Gijs zijn piano hangen als hij zit te spelen.

Naast veel Disneymuziek live in Disneyland Paris te spelen, is Gijs ook regelmatig via een livestream op zijn Twitter-account te vinden of uploadt hij complete nostalgische medleys op zijn YouTube-pagina waar zelfs door menig Imagineer enthousiast op gereageerd wordt.

Met zowel Carnegie Hall in New York als de Suntory Hall en Yamaha Hall in Tokio op zijn cv heeft Gijs al een hele staat van dienst; maar hij draait zelfs zijn hand niet om voor een gastoptreden in D-Tales!

Vind je het ook tof wat Gijs doet, dan kan je hem via zijn digitale fooienpot een kleine bijdrage schenken. Of volg hem op twitter, youtube en zijn website.