Steun ons

Onze wekelijkse podcast D-Tales en dagelijkse Daily Disney Roundup met het laatste Disney-nieuws is gratis en voor iedereen toegankelijk. Dit zal ook zo blijven in de toekomst. Maar er gaat veel tijd, geld en energie inzitten om deze content voor jullie te maken. Mocht je ons daar met een kleine bijdrage mee willen helpen, dan kan dat!


Word Donalteur

Je kan ons financieel steunen door Donalteur van D-Tales te worden; een titel om trots op te zijn!

Met je maandelijkse bijdrage kunnen we blijven investeren in ons platform; van hostingkosten en opnameapparatuur tot reiskosten om elke week met elkaar D-Tales op te kunnen nemen.

Maar als Donalteur krijg je ook een aantal extra’s die normale luisteraars niet krijgen: zo maken we exclusieve bonusafleveringen voor Donalteurs, krijg je toegang tot een besloten Facebook-groep met mede-Donalteurs en hebben we regelmatig prijsvragen waarbij Donalteurs extra kans kunnen maken.


Petje.af

Als platform voor Donalteurs maakten we graag gebruik van het Amerikaanse Patreon. Dat gaf ons mooie tools om de donaties in ontvangst te nemen, maar had ook wat nadelige gevolgen omdat het een Amerikaanse dienst is. Zo moet je betalen met creditcard en was er een omrekenkoers en BTW-opslag bij elke bijdrage.

Na lang overwegen hebben besloten de overstap te maken van Patreon naar Petje.af – een vergelijkbaar initiatief uit Nederland. Dat heeft wat voeten in de aarde, maar we denken dat we jullie hiermee beter van dienst kunnen zijn.

Een Nederlandse dienst, betalen via iDeal en geen extra BTW betalen. Dat nemen wij voor onze rekening, wel zo sympathiek!

Neem een kijkje op onze Petje.af-pagina op www.petje.af/d-tales en kies je pakket! Of bekijk alle beschikbare pakketten hieronder. Eenmalige donaties zijn vanaf nu ook mogelijk.

Welke Donalteur word jij?

Japie Krekel<br>$1 per maand
Kwik, Kwek en Kwak
€ 3 per maand

Steun ons voor € 3 per maand en je wordt genoemd in een aflevering van D-Tales, mag je gratis onze Audio Tour door het Disneyland Park downloaden en krijg je als eerste toegang tot de reguliere afleveringen.

Kwik, Kwek en Kwak<br>$3 per maand
Donald Duck
€ 5 per maand

Steun ons voor € 5 per maand en krijg alle voordelen van Kwik, Kwek en Kwak, plus een D-Tales Powerbank (om altijd volgeladen naar ons te kunnen luisteren) en een set stickers (5 stuks).
Je ontvangt de fysieke cadeaus pas na 3 maanden lidmaatschap.

Donald Duck<br>$5 per maand
Mickey Mouse
€ 10 per maand

Steun ons voor € 10 per maand en je krijgt alle voordelen van Donald Duck, plus een exclusief D-Tales Donalteur Merchandise item (wat precies volgt later) en voorrang bij live opnames en evenementen van D-Tales!
Je ontvangt de fysieke cadeaus pas na 3 maanden lidmaatschap.

Enthousiast geworden? Check alle ins en outs van het Donalteurschap op onze Petje.af-pagina!


Donalteur via Patreon

Ben je al Donalteur via Patreon, geen probleem. Je ontvangt nog steeds alle voordelen. We vragen je alleen wel de overstap te maken naar Petje.af zodat we in de toekomst Patreon kunnen stopzetten.

Je vindt onze Patreon-pagina nog steeds op www.patreon.com/d_tales


Veelgestelde vragen

1. Wanneer wordt de donatie afgeschreven?

Petje.af incasseert in principe direct en, als je ons maandelijks steunt, vervolgens elke maand later weer. Net zolang totdat je de donaties stop zet natuurlijk. Dus bijvoorbeeld: je wordt op 10 mei Donalteur via Petje.af. dan wordt de eerste termijn op 10 mei afgeschreven, de tweede termijn op 10 juni enzovoort.

2. Wordt er niet dubbel afgeschreven nu ik overgestapt ben van Patreon?

We hebben iedereen geadviseerd om per het einde van de maand over te stappen, om dubbele donaties/afschrijvingen te voorkomen. Patreon schrijft geld af bij iedereen die op de 1e van de maand een actief abonnement heeft, en de afschrijving gaat dus over de maand ervoor.

Zorg er daarom ieder geval voor dat voordat je overstapt, je je abonnement bij Patreon stopzet! Mocht je desondanks het idee hebben dat er iets niet goed gegaan is. Mail ons via info[at]d-log.nl en we gaan het regelen voor je! 

3. Kom ik ook als bestaande Donalteur nog in aanmerking voor de goodies/merchandise/niet digitale extra’s?

We zijn dolblij dat jullie ons steunen en wij vinden dat de donaties ten goede moeten komen aan de podcast én onze Donalteurs. We zijn nog aan het uitzoeken hoe we e.e.a. gaan regelen (niemand wil dubbele dingen!), maar zowel bestaande als nieuwe Donalteurs ontvangen na 3 maanden, afhankelijk van de gekozen Tier, hun extra beloningen!

4. Hoe zit het met de speciale afleveringen

Deze zullen de komende dagen ook op deze petje.af omgeving worden neergezet. We zijn druk om alles te verhuizen en zoal je wellicht herkent: het uitpakken van de laatste dozen duurt het langst en het ophangen van dat ene spotje vergeet je soms. Geen paniek! de speciale afleveringen, de audiotour en andere extra’s zullen hier verschijnen voor de toepasselijke ‘Tiers’.

5. Hoe zit het met de speciale RSS Feed?

Eén van de voordelen voor onze Donalteurs is dat zij eerder kunnen genieten van de D-Tales afleveringen. Op je Petje.af profielpagina vind je vanaf nu een aparte RSS feed (exclusief voor Donalteurs) die je kunt toevoegen aan je favoriete podcast app of site. Op deze feed publiceren we al onze afleveringen én extra’s. Op je Petje.af profielpagina vind je alle informatie hierover.