Steun ons

Onze wekelijkse podcast D-Tales en dagelijkse Daily Disney Roundup met het laatste Disney-nieuws is gratis en voor iedereen toegankelijk. Dit zal ook zo blijven in de toekomst. Maar er gaat veel tijd, geld en energie inzitten om deze content voor jullie te maken. Mocht je ons daar met een kleine bijdrage mee willen helpen, dan kan dat!


Word Donalteur

Je kan ons financieel steunen door Donalteur van D-Tales te worden; een titel om trots op te zijn!

Met je maandelijkse bijdrage kunnen we blijven investeren in ons platform; van hostingkosten en opnameapparatuur tot reiskosten om elke week met elkaar D-Tales op te kunnen nemen.

Maar als Donalteur krijg je ook een aantal extra’s die normale luisteraars niet krijgen: zo maken we exclusieve bonusafleveringen voor Donalteurs, krijg je toegang tot een besloten Telegram-groepchat met mede-Donalteurs en hebben we regelmatig prijsvragen waarbij Donalteurs extra kans kunnen maken.


Petje.af

Als platform voor Donalteurs maken we gebruik van Petje.af. Een Nederlandse dienst, betalen via iDeal of Creditcarden geen extra BTW betalen. Dat nemen wij voor onze rekening, wel zo sympathiek!

Neem een kijkje op onze Petje.af-pagina op www.petje.af/d-tales en kies je pakket! Eenmalige donaties zijn vanaf nu ook mogelijk.

Enthousiast geworden? Check alle ins en outs van het Donalteurschap op onze Petje.af-pagina!


Veelgestelde vragen

1. Wanneer wordt de donatie afgeschreven?

Petje.af incasseert in principe direct en, als je ons maandelijks steunt, vervolgens elke maand later weer. Net zolang totdat je de donaties stop zet natuurlijk. Dus bijvoorbeeld: je wordt op 10 mei Donalteur via Petje.af. dan wordt de eerste termijn op 10 mei afgeschreven, de tweede termijn op 10 juni enzovoort.

2. Hoe zit het met de speciale afleveringen

Alle bestaande extra’s staan op onze petje.af pagina. Nieuwe afleveringen worden toegevoegd zodra we ze publiceren. Het gaat dan om de speciale afleveringen, de audiotour en andere extra’s die beschikbaar zijn voor de in aanmerking komende ‘Tiers’.

3. Hoe zit het met de speciale RSS Feed?

Eén van de voordelen voor onze Donalteurs is dat zij eerder kunnen genieten van de D-Tales afleveringen. Op je Petje.af profielpagina vind je vanaf nu een aparte RSS feed (exclusief voor Donalteurs) die je kunt toevoegen aan je favoriete podcast app of site. Op deze feed publiceren we al onze afleveringen én extra’s. Op je Petje.af profielpagina vind je alle informatie hierover.