Skip to content →

Series: D-Tales

Met trots presenteren wij: D-Tales – een nieuwe Nederlandstalige podcast over alles wat met Disney te maken heeft. Iedere week praten we je bij over de nieuwste ontwikkelingen uit de wereld van Disney.

D-Tales #074 – Star Wars Galaxy’s Edge voor Parijs?

We’re back baby! Tweederde van de crew is terug van de zomerstop – Ralf geniet nog even verder in Orlando – om je weer helemaal bij te praten over de laatste nieuwtjes en geruchten uit de wereld van de Disneyparken. Met deze week vooral veel aandacht voor Parijs…

Lees verder D-Tales #074 – Star Wars Galaxy’s Edge voor Parijs?

Leave a Comment

D-Tales #073 – Jullie top-5 verdwenen Disney-attracties

In aflevering 73 van D-tales bespreken we de top 5 van verdwenen Disney attracties, volgens onze luisteraars. Ralf en Jorn nemen je even mee terug in de tijd en bespreken de redenen waarom deze attracties zo gemist worden. Uiteraard nemen we ook het nieuws nog even met je door, want na D23 is er best veel gebeurd in de parken.

Lees verder D-Tales #073 – Jullie top-5 verdwenen Disney-attracties

One Comment

D-Tales #070 – Rondlopen in Shanghai, TRON voor Magic Kingdom en meer gondels in Orlando

Met luisteraar Erik lopen we door Shanghai Disneyland en we bespreken het laatste nieuws van voornamelijk de Amerikaanse parken. Komt TRON naar het Magic Kingdom, hoe staat het met het gondelsysteem en hoe serieus neemt Disney de zelfrijdende auto’s?

Lees verder D-Tales #070 – Rondlopen in Shanghai, TRON voor Magic Kingdom en meer gondels in Orlando

2 Comments