D-Tales #079 – Op bezoek bij Star Wars Identities

Michiel en Ralf doen een roadshow! Een podcast opname in de auto én 'live' vanaf de Star wars tentoonstelling
D-Tales
D-Tales
D-Tales #079 - Op bezoek bij Star Wars Identities
/

Michiel en Ralf gingen op bezoek bij Star Wars: Identities, the exhibition: De nieuwe Star Wars Expositie in CineMec in Utrecht. Deze multimedia beleving neemt je mee op een zoektocht naar jouw Star Wars Identititeit, langs originele (en fantastische!) rekwisieten, kostuums en modellen uit de films.

Naast een integraal verslag van de tentoonstelling, bespreken we het nieuws van afgelopen week en kijken we terug op de Halve Marthon van afgelopen weekend in Parijs. Een unieke podcast die we volledig onderweg en op locatie opnamen. Veel plezier met aflevering 79!

Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales volgen via:

  • onze site, D-log.nl.
  • iTunes en de Apple podcast app. Directe link: https://itunes.apple.com/nl/podcast/d-tales/id1089214531?mt=2
  • YouTube. Tenzij we een podcast op lokatie opnemen, kun je ook meekijken met de opnames, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live.
  • Stitcher
  • TuneIn
  • en natuurlijk elke podcast-app naar keuze op zowel iOS als Android. Denk bijvoorbeeld aan Simplecast, Overcast en Pocketcast.

Eén reactie

  1. Haha wat heerlijk huizelijk jullie podcast vanuit de auto! Leuke aflevering. Top weer.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.