Proost: Tomorrowland in Japan krijgt Wreck-It Ralph attractie

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines op D-tales.nl, deze keer een vrijmibo-editie! Dit is het nieuws van vrijdag 26 april 2024.

Nieuws uit de parken

  • Buzz Lightyear’s Astro Blasters in Tokyo Disneyland gaat binnenkort voor altijd dicht. De attractie krijgt een retheme en wordt een Wreck-It Ralph attractie. Uit de concept art blijkt dat het om een soortgelijk ride-system gaat, maar wel met de nodige vernieuwingen: ongeveer hetzelfde systeem als Ant-Man and the Wasp: Nano Battle in Hongkong en Buzz Lightyear Planet Rescue in Shanghai. De nieuwe attractie zou moeten openen in 2026, Astro Blasters gaat in oktober 2024 al dicht.
  • Er is nog meer concept art uitgekomen van het vernieuwde Tomorrowland. Het exterieur van Astro Blasters wijzigt uiteraard ook om meer te passen bij de nieuwe esthetiek, die ook doorgevoerd wordt in de nieuwe Space Mountain, die opent in 2027. We zien die esthetiek ook al terug in The Happy Ride with Baymax.
  • In een nieuwe video heeft Tokyo Disneyland meer beelden van binnenin Fantasy Springs getoond. Vooral de detaillering in de rotsen en de sculpturen van de drie thema’s (Peter Pan, Tangled en Frozen) komt hierin naar voren. Samen met de grote opening van het gebied op 6 juni a.s. gaat ook de tentoonstelling Fantasy Springs — A New Chapter Begins in het winkel- en uitgaansgebied Ikspiari open.
  • Als je fan bent van Cirque du Soleil, kan je in Disney Springs nu genieten van een speciale behind-the-scenes experience rond de show Drawn to Life.
  • Er is meer bekend geworden over de drone show die in Avengers Campus in Hong Kong Disneyland zal komen. De show zal Find Your Super Power: Battle in the Sky gaan heten en vertelt het verhaal van Armin Zola die Stark Expo wil binnenvallen met Hydra. Thor, Spider-Man, Ant-Man and the Wasp, Doctor Strange en Iron Man willen dat voorkomen. Ook komt er van de show een dagvariant die dan weer Find Your Super Power: Battle for Stark Expo! gaat heten.
  • Het nieuwe nachtelijke spektakel Together Forever – A Pixar Nighttime Spectacular tijdens Pixar Fest in Disneyland zal alle Pixar films tot op heden bestrijken. De 59 karakters uit de 2017-versie van de show keren terug en er worden 17 nieuwe karakters aan toegevoegd, waaronder de vijf nieuwe emoties uit Inside Out 2.

Bioscoop en Disney+

  • Een update over The Princess Diaries 3. Dit is wat Anne Hathaway erover zei in een interview: “We’re in a good place. That’s all I can say. There’s nothing to announce yet. But we’re in a good place.
  • Bijzonder nieuws voor fans van The Simpsons: na vijfendertig jaar aanwezigheid is Larry Dalrymple er niet meer. Hij zat al in de allereerste aflevering van de serie.
  • De Television Academy heeft de Honors Awards van dit jaar aangekondigd, waarmee zeven meeslepende televisieprogramma’s en hun producenten worden gevierd en erkend die de kracht van het vertellen van verhalen hebben benut om sociale verandering teweeg te brengen. Twee van die programma’s zijn van Disney: A Small Light en The 1619 Project.

Disney Cruise Line

  • De eerste vaart van de Disney Treasure komt steeds dichterbij en daarom is Disney dan nu ook op detailniveau aan het werk. De grote beelden van Nick en Judy Hopps (Zootopia) in de snoepwinkel Jumbeaux’s Sweets worden op dit moment geplaatst.

Overig nieuws

  • Via Game Informer zijn nieuwe screenshots naar buiten gekomen van Star Wars Outlaws. Ook vertelt Creative Director Julian Gerighty meer over de Ashiga Clan die een belangrijke rol speelt in de game.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.