D-Tales #075 – Ralf in Walt Disney World

Ralf is terug uit Florida en doet uitgebreid verslag van al het moois dat de parken (en restaurants!) hebben voorgeschoteld. Uiteraard veel aandacht voor Pandora's masterpiece: Flight of Passage!
D-Tales
D-Tales
D-Tales #075 - Ralf in Walt Disney World
/

Ralf is terug uit Florida en doet uitgebreid verslag van zijn avonturen. Het hoofdgerecht bestond uit Pandora met een snufje Verticaal gaan in de Studios. Het voor- en nagerecht bestond vooral uit alle signature snacks en gerechten die resort-wide te krijgen zijn. Kortom, een bezoekje dat niet alleen de headliners op attractiegebied omvatte, maar juist ook de dingen die wat minder op de voorgrond staan.

Verder in deze aflevering aandacht voor Parijs en het feit dat de Studios meer en meer ingezet gaan worden voor aparte evenementen. We bespreken het noodweer van afgelopen week en hoe ze daar in Marne la Valee mee om zijn gegaan. Met de aanstaande opening van Villages Nature ronden we het parijs-blokje af.

Vergeten we Amerika verder? Welnee! Het eastern gateway project in Aanaheim is uitgesteld. Welke gevolgen heeft dit – op termijn – voor de lokale bezoekers? En, de vlag ging uit in de Anaheim versie van Star Wars Galaxy’s Edge, waar het hoogste punt in de bouw werd bereikt.

Ready, set, go, hier is aflevering 75!

Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales volgen via:

  • onze site, D-log.nl.
  • iTunes en de Apple podcast app. Directe link: https://itunes.apple.com/nl/podcast/d-tales/id1089214531?mt=2
  • YouTube. Tenzij we een podcast op lokatie opnemen, kun je ook meekijken met de opnames, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live.
  • Stitcher
  • TuneIn
  • en natuurlijk elke podcast-app naar keuze op zowel iOS als Android. Denk bijvoorbeeld aan Simplecast, Overcast en Pocketcast.

 

Eén reactie

  1. Ik weet niet of deze vraag al eerder is behandeld maar ik stel hem toch :). Waar komt volgens jullie het volgende disney themapark? En is dit in een van de bestaande resorts of in een totaal nieuw resort? Bij voorbaad dank voor jullie reactie en blijf doorgaan mer deze geweldige podcast!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.