D-Tales #027 – Marvel geruchten, Halloween in de parken en Disney audiocollecties

In Aflevering 27 van D-Tales bespreken Michiel, Jorn en Ralf de laatste Marvel geruchten die de ronde doen. Halloween staat voor de deur en wat is er fijner dan met een mooi najaarszonnetje door de parken te lopen. Tenslotte duiken we onze cd collecties in en bespreken we welke muziek en parkaudio we draaien op het moment dat we stiekem met onze Mickey-oortjes op in de woonkamer zitten.
D-Tales
D-Tales
D-Tales #027 - Marvel geruchten, Halloween in de parken en Disney audiocollecties
/

In Aflevering 27 van D-Tales bespreken Michiel, Jorn en Ralf de laatste Marvel geruchten die de ronde doen. Zijn er onderhandelingen gaande tussen Universal en Disney, wat is achtbaanbouwer Vekoma in Vlodrop aan het doen en wat zouden we kunnen verwachten met The Guardians of the Galaxy in Orlando? Veel speculatie, whishfull thinking en duimen, maar dat maakt het ook zo leuk!

We zitten nog volop in de (verlengde) zomer, maar binnenkort barst het Halloween seizoen in de parken weer los. We nemen je mee door onze mooiste herinneringen en komen erachter dat – ondanks dat we het het zelf al een tijdje niet meer hebben meegemaakt – dit stiekem een van de mooiste en fijnste seizoenen in de parken is.

Naar aanleiding van een luisteraarsvraag struinen we in deze aflevering ook door onze Disney muziekcollecties. Michiel duikt zijn cd-kast in en trakteert ons op zijn favoriete tunes en sounds uit de parken. Tenslotte maken we een kort rondje door Disneyland Parijs. Met de oplevering van Adventure isle zijn we inmiddels weer een stukje dichterbij de ‘wedergeboorte’ van ons thuispark gekomen richting de 25e verjaardag.

==============

SHOWNOTES

Tweets met geruchten over de onderhandelingen tussen Disney en Universal:

Link naar WDWNT artikel en foto’s van Vekoma baan over wellicht the Guardians of the Galaxy coaster voor EPCOT:

http://wdwnt.com/blog/2016/09/rumor-vekoma-constructing-revolutionary-flying-roller-coaster-epcots-guardians-galaxy-ride/

Foto’s: http://vekoma.webklik.nl/page/fotoalbum

Themepark.nl discussie en 3d studies: http://themepark.nl/ubb/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=2357841#Post2357841

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.