Skip to content →

Series: D-Tales

Met trots presenteren wij: D-Tales – een nieuwe Nederlandstalige podcast over alles wat met Disney te maken heeft. Iedere week praten we je bij over de nieuwste ontwikkelingen uit de wereld van Disney.

D-Tales #070 – Rondlopen in Shanghai, TRON voor Magic Kingdom en meer gondels in Orlando

Met luisteraar Erik lopen we door Shanghai Disneyland en we bespreken het laatste nieuws van voornamelijk de Amerikaanse parken. Komt TRON naar het Magic Kingdom, hoe staat het met het gondelsysteem en hoe serieus neemt Disney de zelfrijdende auto’s?

Lees verder D-Tales #070 – Rondlopen in Shanghai, TRON voor Magic Kingdom en meer gondels in Orlando

2 Comments

D-Tales #068: On Tour, live vanaf NHTV, opleiding Attractions and Themepark Management

D-Tales aflevering 68 namen we op bij NHTV in Breda, dé opleiding als je wil werken in de Attractie- en Themepark industrie. We praten en gaan in diuscussie met studenten, docenten en alumni van deze opleiding.

Lees verder D-Tales #068: On Tour, live vanaf NHTV, opleiding Attractions and Themepark Management

Leave a Comment

D-Tales #065 – Disney California Adventure

In aflevering 65 van D-Tales nemen we je opnieuw mee naar California. Op veler verzoek staan we wat langer stil bij Disney California Adventure. Het park dat na opening op flink wat kritiek kon rekenen, maar met de toevoeging van World of Color, Buena Vista Street en natuurlijk Cars Land uit zijn schulp kwam en inmiddels kan rekenen op een grote schare fans. Met de opening van Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT is bovendien het startschot gegeven voor de creatie van een Marvel gebaseerd themagebied. We lopen virtueel door het park en staan stil bij de zaken die je in onze ogen móet doen, en eventueel kunt overslaan.

Natuurlijk beginnen we met een rondje nieuws, waarin we het hebben over Fastpass+ fraude, de bouwwerkzaamheden aan de oost- en westkust en krijgen we wellicht als eerste een Guardians Tower in Parijs?

Lees verder D-Tales #065 – Disney California Adventure

One Comment

D-Tales #064 – Pandora en Guardians open en we bezochten de Disney Cruise Line

Na de de aan Anaheim toegewijde aflevering van vorige week, behandelen we deze week de opening van Pandora en Guardians, kijken we vooruit naar de opening van Pirates in Parijs, gaan we verticaal in Orlando en California en blikken we terug op ons bezoek aan de Disney Magic in Amsterdam.

Lees verder D-Tales #064 – Pandora en Guardians open en we bezochten de Disney Cruise Line

3 Comments

D-Tales #063 – Hoe overleef ik Disneyland, Anaheim?

In aflevering 63 van D-Tales gaan we een virtuele reis maken naar Anaheim. Op basis van een vraag van een luisteraar bespreken Michiel, Ralf en Jorn alle ins en outs van het allereerste Disney-resort ter wereld. Van praktische basiszaken als ‘waar moet je verblijven?’, ‘onsite of offsite?’ en ‘waar koop je je tickets?’ tot een gedetailleerd bespreking van de MUST DOs van beide parken. Met name het originele Disneyland, waar de voetsporen van Walt ooit te vinden waren, wordt uitgebreid besproken door de drie heren. Uiteraard wordt dan alle gerelateerde kennis uit de kast getrokken, van de persoonlijke ervaringen tot fun facts en bijzondere verhalen van imagineers.

Doe je oordopjes in en droom even samen met ons weg naar een magische koninkrijk in zuid-Californië!

Lees verder D-Tales #063 – Hoe overleef ik Disneyland, Anaheim?

6 Comments