First look: dit is de vernieuwde Pirates of the Caribbean in Parijs

Op 24 juli opent Pirates of the Caribbean na een opknapbeurt van dik een half jaar weer haar poorten voor de bezoekers van Disneyland Paris. De geruchten over wat er allemaal nieuw en veranderd is in die tijd gingen alle kanten op, maar dit is wat er daadwerkelijk te zien is binnenin!

De eerste onrides verschijnen nu online, waarin je voor het eerst onze Jack Sparrow-animatronic ziet en waar tot blijdschap van in ieder geval de D-log crew, de slingerende piraat nog steeds te zien is, ondanks geruchten dat deze zou gaan verdwijnen.  Ook nieuw: rookeffecten, projecties op watergordijnen, de al eerder aangekondigde vernieuwde veiling-scene en de grote blikvanger: een meer dan indrukwekkende Barbossa-animatronic vlak na de grote waterval.

De grote opknapbeurt van Pirates of the Caribbean, een opening day ride voor Parijs, is onderdeel van het grootscheepse Project Sparkle, waarbij ondermeer ook Big Thunder Mountain, Peter Pan’s Flight en Space Mountain volledig opgeknapt en voorzien zijn van nieuwe effecten. Begin 2018 volgt ook Phantom Manor nog. Zoals altijd: een onride video valt niet te vergelijken met de rit-ervaring in real life, dus op naar Parijs, vanaf 24 juli!

4 reacties

 1. Bedankt voor het plaatsen!
  Dat word genieten straks in november.
  Ik vind dat alles er weer helemaal fris uitziet zoals dat was bij opening, en de nieuwe effecten zijn geweldig.
  Het filmpje is echter niet zo mooi.
  Er is nu een 4K low light versie:
  https://www.youtube.com/watch?v=MKCa2n3MaJw

  Misschien kunnen jullie deze beter gebruiken, want deze is erg mooi.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.