Dit is aangekondigd op Destination D23

Er is een schat aan nieuwe en opwindende informatie aangekondigd tijdens Destination D23 over de toekomst van Disney Parken wereldwijd. Dit jaar staat ook in het teken van de viering van ‘100 Jaar Wonder’ in de parken en resorts. Hier is een uitgebreid overzicht van de aankondigingen:

Walt Disney World Resort

De meeste aankondigingen draaiden om het Walt Disney World Resort, wat welkom nieuws was, gezien de parken in Orlando wat vernieuwing konden gebruiken.

Magic Kingdom:

  • Haunted Mansion: De Hatbox Ghost zal zijn opwachting maken in de Haunted Mansion in Liberty Square vanaf eind november. Er is een verhaal achter de locatie van de Ghost in het herenhuis.
  • Country Bear Jamboree: Deze originele attractie krijgt in 2024 een opfrisbeurt. De Country Bears gaan klassieke Disney-liedjes vertolken in verschillende countrymuziekstijlen.
  • Pirates of the Caribbean Lounge: Een nieuwe taverne komt naar Adventureland, uitbreidend op het Pirates of the Caribbean-thema.
  • Beyond Big Thunder: Er zijn hints gegeven over een mogelijk nieuw land dat naar Magic Kingdom komt, vergelijkbaar met New Fantasyland en Star Wars Galaxy’s Edge.

EPCOT:

  • Figment: Vanaf 10 september kunnen gasten Figment ontmoeten in het Imagination Pavilion.
  • World Celebration: Deze sectie van het voormalige Future World opent in december 2023 en belooft een verenigende ervaring.
  • Journey of Water: Deze nieuwe attractie, geïnspireerd door Moana, opent op 16 oktober. Het is een interactieve waterattractie waar gasten meer leren over de watercyclus. Moana krijgt ook een eigen Meet & Greet.
  • Soarin’ Over California: Deze geliefde versie van Soarin’ keert terug vanaf 22 september voor een beperkte tijd.
  • Test Track: Deze populaire attractie wordt opnieuw geïmagineerd met invloeden van de originele World of Motion attractie.
  • EPCOT Lagoon Show: De nieuwe avondshow, Luminous: The Symphony of Us, begint op 5 december en belooft een spectaculaire ervaring met vuurwerk, lasers en fonteinen.

Animal Kingdom:
Er zijn plannen voor een nieuwe ervaring rond de Tree of Life (een show rond Zootopia, waarschijnlijk in plaats van Tough to be a Bug) en er is conceptuele kunst vrijgegeven voor mogelijke veranderingen in Dinoland USA, waar Encanto en Indiana Jones werden genoemd als toevoegingen voor een land gebaseerd op Zuid-Amerika.

Disneyland Anaheim

Er is een kleine teaser gegeven voor een nieuwe attractie die naar Avengers Campus komt bij Disney’s California Adventure. Deze attractie belooft een ervaring waarbij gasten tussen werelden en zelfs multiversums kunnen springen.

Hong Kong Disneyland

Het World of Frozen opent op 20 november. Deze nieuwe sectie zal twee attracties bevatten: Wandering Oaken’s Sliding Sleigh en Frozen Ever After, evenals diverse winkel- en eetervaringen.

Shanghai Disneyland

Zootopia komt naar Shanghai Disneyland met een nieuwe attractie, Zootopia: Hot Pursuit. Daarnaast zijn er diverse winkel- en eetervaringen gepland, waaronder Fashions by Fru Fru en Jumbeaux’s Cafe.

Tokyo Disneyland

Fantasy Springs, een enorme uitbreiding van Tokyo DisneySea, opent in 2024. Deze nieuwe sectie zal gebieden bevatten gewijd aan Peter Pan, Tangled en Frozen, elk met hun eigen attracties en eetgelegenheden.

Disneyland Parijs

Het Disneyland Hotel in Parijs ondergaat een grondige renovatie. Het hotel krijgt een koninklijk thema met kamers geïnspireerd op verschillende Disney-royalty’s. Er wordt ook gewerkt aan een nieuw Frozen-land en een Tangled-thema-attractie.

Disney Cruise Line

Er is een nieuwe bestemming aangekondigd voor de Disney Cruise Line: Lookout Cay bij Lighthouse Point. Daarnaast is er een nieuw schip in de maak, de Disney Adventure, specifiek gericht op Singapore en Zuidoost-Azië.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.