Daily Disney Roundup: maandag 14 mei 2018

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 14 mei 2018.

2 reacties

  1. Heren,

    Ik luister nu al een tijdje met jullie mee en heb al geweldig veel tips en tricks opgestoken. Na afgelopen zomer een westkust reis gemaakt te hebben en oa Disneyland bezocht, de afleveringen over Disneyland waren dan ook zeer handig. Door jullie tip van ‘Touringplans’ hadden we de Cars ride 5 x kunnen doen. Nu hebben we het idee om volgende zomer een oostkust reis te maken. De eerste 5 dagen zullen we New York doen om vervolgens 2 weken van de staat Florida te genieten. Natuurlijk willen wij dan ook het Walt Disney World Resort aandoen. Nou was mijn vraag of jullie tips hadden hoe dit aan te pakken, we hebben er voor gekozen een villa te nemen en van daaruit de pretparken te bezoeken. Het plan is om 2 Disney parken en 2 universal parken te bezoeken. Ook eventueel een waterpark wanneer er tijd voor is. Welke Disney parken raden jullie voor ons aan? Wij zijn ik zelf, mijn vrouw en onze 3 kinderen van tussen 12 en 19. Allen grote Harry potter fans vandaar Universal. En wat valt er nog meer te beleven in the greater Orlando area? En misschien nog tips voor Florida in het algemeen? Uitkijkende naar een antwoord en met vriendelijke Disney groet Fam. Bouman

    • Ha marcel, we hebben al een aantal podcasts gemaakt met tips en tricks voor een Oostkust vakantie en we hebben alledrie al aardig wat ervaring op dit gebied. Ik raad je aan om bijvoorbeeld te luisteren naar: D-Tales aflevering 6 / 94 / 98 /101 /108. Dat is denk ik een prima startpunt. Voor meer persoonlijke tips: stuur even een mail info (at) d-log.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.