D-Tales #108 – Virtuele rondleiding door Epcot – Future World

D-Tales #108 – Virtuele rondleiding door Epcot – Future World
D-Tales

 
 
00:00 / 01:22:24
 
1X
 

Trek je virtuele wandelschoenen aan en loop met ons mee door Epcot; het tweede park van Walt Disney World.

In dit eerste deel gaan we uitgebreid langs alle attracties, winkeltjes en restaurants van Future World. Wat is er veranderd sinds de opening van het park in 1982 en wat kunnen we in de nabije toekomst verwachten?

Binnenkort trekken we er nog een keer op uit, maar ditmaal rond World Showcase Lagoon om de negen landenpaviljoens van World Showcase uitgebreid aan de tand te voelen.

Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales op meerdere manieren beluisteren.

  • Onze site, D-log.nl. Elke aflevering kun je op on ze site beluisteren door simpelweg op de play-knop te klikken. Simpel!
  • Heb je een iPhone of iPad? Daar zit standaard de podcast-app op. Zoek daarin op D-TALES, klik op het logo en vervolgens op de paarse ABONNEER-knop. Je krijgt nu elke nieuwe aflevering automatisch op je telefoon of tablet!
  • Luister je via iTunes op je computer? Klik dan op deze link. Je kunt ook je met iTunes abonneren om geen aflevering te missen.
  • Heb je een Android-telefoon? Dan moet je eerst in de Play Store een podcast-app downloaden. De keuze is groot, denk aan Stitcher, Castbox of Pocketcasts. Door in één van deze apps op D-TALES te zoeken kun je luisteren en abonneren.
  • YouTube. Een keer in de twee weken kun je live meekijken met de opnames van onze podcast, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live. Oudere livestreams zijn hier ook terug te vinden
  • Binnen de platforms Stitcher en TuneIn kun je D-TALES ook vinden en daarmee bijvoorbeeld via je Sonos, Squeezebox, XBOX One of Smart TV luisteren naar D-Tales.
Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.