Daily Disney Roundup: donderdag 23 november 2017

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 23 november 2017.

  • De headline die het meest stof deed opwaaien de afgelopen 24 uur kwam uit dit artikel van Forbes, waarin Disney een “blockbuster” ride voor 2024 belooft. Maar echt nieuws is dat niet: dat jaar is al genoemd in de papieren voor de aandeelhouders in maart dit jaar toen The Walt Disney Company druk bezig was het resort volledig in eigen handen te krijgen. Check zelf: pagina 39 in dit document.
  • Naar aanleiding van de nieuwe film Coco (sinds gisteren in de Amerikaanse bioscoop, vanaf woensdag 29 november in Nederland), waarin de dood centraal staat, heeft de Volkskrant de meest memorabele sterfscenes uit Disney-films op een rijtje gezet
  • Er is een tweede deel van het jazz-album Jazz Loves Disney. Ondermeer Jamie Cullum, George Benson en Laura Mvula zingen er hun favoriete Disney-liedjes in jazz-stijl, maar ook de Vlaamse Selah Sue.
  • Pim Bunk uit Naaldwijk, die lokaal bekend staat als De Duckman, heeft thuis geen ruimte meer voor zijn immense verzameling Disney-spullen en zoekt ruimte voor een museum
  • Er komt een Black Panther meet & greet in DCA
  • Een grap met een poedel komt Disneyland Paris duur te staan: ze moeten 30.000 euro schadevergoeding betalen.
  • En tot slot: gisteren was het 22 jaar geleden dat Toy Story in de Amerikaanse bioscoop ging draaien, de eerste volledig met computers geanimeerde avondvullende tekenfilm ooit. Om dat te vieren hebben we een kleine quiz in elkaar gezet: hoe goed ken jij de Toy Story trilogie?

Eén reactie

  1. Even een update van een d-log radio luisteraar ik heb 2 streams bijna 24/7 aan staan en ik kan bijna alles in volle borst mee zingen. Mis alleen nog jullie stemmen:-)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.