Daily Disney Roundup: donderdag 12 oktober

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 12 oktober 2017.

    • Bouwput Hollywood Studio’s breidt steeds meer uit: ook Echo Lake staat nu leeg, ter voorbereiding op de nieuwe kerstboom die daar te zien zal zijn
    • in Disneyland Parijs is ook Buzz Lightyear Laser Blast nu voorzien van Fastpass-zuilen met RFID-technologie. Dit past volledig in het verhaal van de komst van MyMagic+ naar het Europese resort.
    • In het bezit van een Oculus Rift of Samsung Gear VR? Dan kun je eind november de wereld van de nieuwe Pixar-film Coco in virtual reality betreden.

    • Goed nieuws voor Amerikaanse filmliefhebbers: het daar al enkele jaren actieve platform Disney Anywhere gaat flink uitbreiden. Dit concept zorgt ervoor dat als je ergens een Disney-film aanschaft op bijvoorbeeld dvd of blu-ray, je een gratis digitale variant in een online kluis krijgt. Nu is bekend geworden dat ook andere grote filmstudios zich bij het platform aan gaan sluiten.
    • Autopia in Disneyland Parijs is een stuk milieuvriendelijker geworden: alle auto’s zijn hybride inmiddels.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.