30ste verjaardag van Disneyland Parijs komt eraan!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 7 september 2021.

  • Het is zover: Disneyland Parijs is gestart met de campagne voor haar 30-jarig bestaan! Dat doet Disney met de bekendmaking van de huisstijl en het logo voor de viering en een schitterende video, die je hieronder ziet.
  • Donalteur Dennis ontdekte onderstaande foto in de video: Foutje? of kunnen we een Tram Tour in het Walt Disney Studios Park gaan verwelkomen binnenkort? 😉
Screenshot uit video 30th Anniversary Disneyland Paris (met dank aan Dennis)
  • Afgelopen weekend was het ‘Labor Day’ in Amerika en dat betekent doorgans drukte in de parken. Ondanks het feit dat het in de aanloop naar dit weekend extreem rustig was, namen de bezoekersaantallen behoorlijk toe.
  • Vanaf morgen krijgt het Park Pass systeem voor de Amerikaanse parken een flinke update.
  • Twitteraar Darren maakte trouwens dit mooie overzicht van alle zes de logo’s voor elke lustrum van Disneyland Paris:
  • ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’ heeft een bijzonder succesvol weekend achter de rug. De film bracht in Amerika 71,4 miljoen dollar op. Daarmee is het de meest succesvolle film die uitgebracht is tijdens het Labor Day Weekend. Wereldwijd staat de teller op 127,6 miljoen dollar.
  • Acteur Simu Liu mag dus wel een vreugdesprongetje maken. Dit deed hij dan ook toen hij de first pitch mocht gooien tijdens een Major League Baseball wedstrijd tussen de Los Angeles Dodgers en de San Francisco Giants.
  • Marvel heeft twee nieuwe posters vrijgegeven voor de animatieserie ‘What If…?’. Daarin zien we zombie versies van Captain America en Hawkeye. Deze aflevering is woensdag te zien op Disney+.
  • ‘Only Murders in the Building’ is de best bekeken comedy premiere op Hulu. De serie is buiten de Verenigde Staten te zien als Star Original op Disney+. In verschillende landen debuteerde de serie meteen met drie afleveringen. In Europa waren dat er maar twee. De derde aflevering is vanaf vandaag pas bij ons te zien.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.