Serieus #verticaalgaan in Walt Disney Studios Park

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van woensdag 8 september 2021.

  • De zoektocht naar de nieuwe ambassadeur is toegekomen tot de laatste drie kandidaten. Carmen, Quentin en Céline maken kans om onze Nederlandse trots Giona op te volgen tijdens de 30th Anniversary en de opening van Avengers Campus (via Carlo en John). In D-Tales 251, die vanmiddag online komt, maar nu al beschikbaar is voor onze Donalteurs, hoor je meer over deze opvolging.
  • Mocht je nog een stukje Disneyland Parijs in huis willen halen… Er worden prachtige glazen en andere items van Big Thunder Mountain verkocht (via Jeffrey).
  • Jorn deelde onderstaande filmpje: Mickey & Minnie’s Runaway Railway (hoe spreek je dat uit?) heeft een grappig “forth wall breaking” audio-effect in huis!
  • In navolging op Disneyland Parijs is ook in het Magic Kingdom en de rest van het Walt Disney World resort de voorpret voor het jubileum in volle gang. Het resort deelde onder meer onderstaande filmpje (via Marloes).
  • Lucasfilm heeft een trailer vrijgegeven voor LEGO Star Wars: Terrifying Tales. In deze special volgen we Poe en BB-8 die na een noodlanding op de vulkanische planeet Mustafar het kasteel van Darth Vader (dat nu een luxe hotel is) betreden. Tijdens het bezoek worden er drie enge verhalen verteld. Vanaf 1 oktober te zien op Disney+.
  • Naast de goede internationale cijfers doet Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings het ook uitstekend in ons land (via Niels). In het openingsweekend pakt de film de eerste plaats en haalde de film €730.000 op. Ter vergelijking: Jungle Cruise moest het doen met €593.000. Black Widow leverde €800.000 op, maar verloor ruim 30% in de tweede week.
  • Er is nog steeds geen volledige lijst van Nieuw op Disney+ in september… Gelukkig zijn er wel wat onvolledige lijstjes (zoals deze en deze).

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.