Loop net als Michiel de Disneyland Paris Halve Marathon!

We hebben het er al vaker over gehad op de site en in D-Tales, het Disneyland Paris – Val d’Europe Halve Marathon Weekend. Voor de eerste keer doet dit uiterst succesvolle evenement Europa aan en ondanks het feit dat alle startbewijzen al binnen 24 uur waren uitverkocht, doet zich aanstaande dinsdag 23 augustus een unieke kans voor om alsnog deel te kunnen nemen aan deze hardloopwedstrijd door de parken!

Wat extra informatie:

Hardlopers van alle leeftijden kunnen deelnemen aan één van de kidsruns, de 5 kilometer familierun of de halve marathon. De deelnemers rennen door Disneyland Paris en de dorpen rondom de Disney Parken. Je zult worden aangemoedigd door je favoriete Disney figuren, je komt misschien Michiel onderweg wel tegen én zodra je de finish hebt gehaald ligt er een exclusieve medaille op je te wachten.

Vanaf dinsdag 23 augustus 2016 om 12:00 uur zijn nog eenmaal ook losse startbewijzen te koop via http://run.disneylandparis.com/.

3 reacties

  1. Leuk voor de mensen, die toch nog mee willen doen. Let wel op, dat je een dokterverklaring nodig hebt, om mee te kunnen doen. Dit proces is in veel gevallen niet echt vlot, dus houd hier rekening mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.