Dit kun je verwachten tijdens de Marvel Summer of Super Heroes

Van 10 juni tot 30 september 2018 staat het Walt Disney Studios Park volledig in het teken van Marvel tijdens de eerste Marvel Summer of Super Heroes met ondermeer een nieuwe show in het voormalige CInemagique theater en meerdere ervaringen in het park.

Het persbericht van Disneyland Paris meldt het volgende:

Exclusief: Ontdek het programma van Marvel Superhelden Zomer in Disneyland Paris

Van 10 juni tot en met 30 september 2018

 Slechts enkele weken na de release van AVENGERS: INFINITY WAR in de bioscoop, verenigen de Marvel Superhelden zich voor het allereerst in Disneyland Paris tijdens Marvel Superhelden Zomer. Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Star-Lord, Gamora en Spider-man zijn vanaf 10 juni 2018 aanwezig in het Walt Disney Studios Park voor een uniek seizoen boordevol events, adembenemende shows en interactieve belevingen, die buitengewoon epische proporties zullen aannemen. Gasten krijgen zelfs de kans om deel uit te maken van het avontuur. Dit unieke event is de spectaculaire afsluiting van de 25e verjaardag van Disneyland Paris.

Het Marvel universum komt meer dan drie maanden lang tot leven in het Walt Disney Studios Park. Stel jezelf voor dat je de kracht had om in je favoriete films en strips te duiken… Deze zomer kan dat! Toon je dansmoves tijdens een dance-off met de Guardians of the Galaxy, beleef hoe de meedogenloze Loki de macht probeert te grijpen, ontmoet Captain America en laat jezelf verwonderen door de geweldige show met Thor, Doctor Strange, Black Panther, Black Widow, Scarlet Witch en nog veel meer!

Deze zomer is de uitgelezen kans om samen met je favoriete Marvel Superhelden aan een episch avontuur te beginnen. Ontdek wat je te wachten staat:

 Marvel: Super Heroes United

Marvel: Super Heroes United is een nooit eerder vertoonde show in het Studio Theater in het hart van het Walt Disney Studios Park. Op het programma van deze superproductie: live-action scènes met Thor, Iron Man, Black Widow, Doctor Strange, Black Panther en Spider-Man – om er maar een paar op te noemen! In de show staan geavanceerde speciale effecten centraal, die de Incredible Hulk en de angstaanjagende Thanos voor je ogen tot leven wekken – een echte primeur voor Disneyland Paris. Je wordt ook getrakteerd op spectaculaire projecties en een hele reeks andere grote verrassingen. Eén ding is zeker: je beleeft een ongezien episch avontuur.

Dit is het verhaal: “Thanos heeft een manier gevonden om the Avengers en hun bondgenoten te manipuleren om ze zo te kunnen vernietigen. Zullen de helden erin slagen om uit zijn klauwen te ontsnappen? Je ontdekt het in deze show boordevol adembenemende wendingen”.

Marvel: Super Heroes United brengt iconische figuren uit het Marvel universum naar het podium en focust op drie thema’s: oorsprong, dualiteit en eenheid. Deze 20-minuten durende show wordt meerdere keren per dag opgevoerd in het Walt Disney Studios Park.

 Stark Expo presents: Energy for Tomorrow!

Tony Stark nodigt je uit op Production Courtyard om je de laatste nieuwe versie van zijn revolutionaire uitvinding voor te stellen – een ‘Arc Reactor’ die groene energie opwekt. Maar pas op… Loki gooit maar al te graag roet in het eten. Thor’s angstaanjagende halfbroer zal proberen om van deze gebeurtenis gebruik te maken om de macht te grijpen. Laat ons hopen dat Black Widow en Spider-Man in de buurt zijn om hem tegen te houden…

Meerdere keren per dag heb je de kans om deze geweldige show te zien aan de voet van het Hollywood Tower Hotel.

 Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off

Zoals de naam al doet vermoeden, krijg je de kans om een dance-off aan te gaan met de Guardians of the Galaxy! Muziek is een belangrijk onderdeel van het karakter van Peter Quill, beter bekend onder de naam Star-Lord. Zijn avonturen zijn ingesteld op de tunes van de jaren 70 en 80 uit zijn favoriete afspeellijsten. En zoals je zou verwachten, maakt hij een echte muzikale entree – naast Gamora, de gevaarlijkste vrouw in het universum. Maar pas op – ze zullen zichzelf snel in gevaar brengen en ze hebben een missie voor jou. Maak je klaar om de Guardians of the Galaxy een handje te helpen! Ze rekenen op jouw hulp… en ze hebben beloofd dat ze je in beweging zullen brengen!

Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off zal meerdere keren per dag plaatsvinden op Production Courtyard en het belooft een wilde ervaring te worden!

Een ontmoeting met een held: Captain America
Marvel Superhelden Zomer geeft je ook de kans om een hand te schudden met de allereerste Avenger: Captain America. Steve Rogers is in het Walt Disney Studios Park aanwezig om een epische ervaring met je te delen – één die je voor altijd wil vastleggen op foto. Het is de perfecte gelegenheid om jouw vrienden en volgers op sociale media te laten zien dat je de leider van de Avengers ontmoet hebt!

Exclusieve merchandise in Disneyland Paris!

Marvel Superhelden Zomer is ook jouw kans om een reeks Marvel producten te ontdekken die exclusief in Disneyland Paris verkrijgbaar zijn. Een uniek assortiment van souvenirs en lifestyle merchandise – inclusief Marvel heldenhaarband – is ontwikkeld voor deze speciale gelegenheid.

Mis Marvel Superhelden Zomer niet! Van 10 juni t/m 30 september 2018 in het Walt Disney Studios Park. Dit evenement –  het eerste in zijn soort in Europa – belooft een spectaculaire afsluiter te worden van de 25e verjaardag van Disneyland Paris.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.