BREAKING: Walt Disney Studios: De veranderingen in beeld!

Met de aangekondigde mega investeringen breekt er een niewue tijd aan voor Disneyland Resort Paris. Zie hier in beeld, de veranderingen in het Walt Disney Studios park, dat Marc snel voor ons in elkaar zette. Laat ons in de commentaarsectie weten wat je van al deze uitbreidingen vindt! vanavond om 21,.00 uur gaan we live met D-Tales om dit grote nieuws live te bespreken!

9 reacties

 1. Wauw! Nieuws van het jaar gewoon! Dat is idd โ€œeven doorpakkenโ€! Kan al niet wachten om jullie enthousiasme te horen vanavond!

  Mss een cadeautje voor jullie 100e uitzending heren? ๐Ÿ˜‰

 2. Ik zie Armageddon niet meer ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ

  • Volgens Looopings verdwijnt die dan ook samen met de Studio Tram Tour en de Moteurs Action! stunt show! Maar als we goed kijken zien we op die plek wรฉl een vervangend attractiegebouw staan! ๐Ÿ˜€

 3. Ik zie de 1 op studio 1 niet meer ๐Ÿ™

 4. Yes nu hoop ik wel dat we UNIEKE rides krijgen dit is goed hoor maar unieke rides zijn belangrijker ook om amerikanen hier te krijgen

  • Naja sowieso al het Frozen gedeelte, galaxy’s edge en marvel land komen in amerika ook maar echt een Frozen gedeelte is nergens anders in de wereld te vinden op dit moment!

 5. Eigenlijk teleurgesteld. Hoopte op meer pleisters en laag capaciteit attracties. Hoe kunnen we nu nog klagen?

 6. Zo dan dat is gaaf. Ik had wel nieuws verwacht maar niet zo snel. Heel gaaf.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.