Veel Comic Art in het nieuwe Art of Marvel hotel

Enkele dagen geleden heeft Bob Chapek, voorzitter van Walt Disney Parks and Resorts, de ‘reimagination’ van het Disney’s Hotel New York aangekondigd: het wordt een nieuw Marvel-thema hotel. Sylvie Massara, artistiek directeur van Walt Disney Imagineering Creative Paris, kan nader op de details ingaan.

Kun je het concept van het toekomstige Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel aan ons uitleggen?
Wanneer het opnieuw opent, zal het Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel de hedendaagse verfijning oproepen van de stad die de geboorteplaats was van de Marvel Super Heroes, en de scenarioschrijvers en kunstenaars die ze hebben gemaakt. Dus de renovatie van Disney’s Hotel New York is gebaseerd op een omgeving geïnspireerd op de luxueuze en eigentijdse gebouwen van Manhattan! Het verfijnde en kosmopolitische interieur zal de wijken van de Avengers oproepen en ‘The Art of Marvel’ in openbare ruimtes weergeven. “Comic art” posters, schetsen, video’s, storyboards, sculpturen en kostuums zijn de vele voorbeelden van de Art of Marvel die zullen worden opgenomen in de algehele inrichting van het hotel, net als een hedendaagse kunstgalerij in Chelsea.

Wat inspireerde je in je nieuwe ontwerpen voor de slaapkamers?
Het hotel heeft 476 standaardkamers, 65 executive, 15 themasuites, 8 “standaard” suites en 2 presidentiële suites. Het interieur van de slaapkamers wordt geïnspireerd door de hedendaagse stedelijke en verfijnde stijl van Tony Stark, met een reeks kleuren en afwerkingen die Iron Man oproept! De themasuites zullen worden geïnspireerd door de wereld van Spider-Man en de Avengers, terwijl de “standaard” en presidentiële suites een meer neutrale inrichting zullen hebben om onze klanten van de conventie te verwelkomen. Net als in de kamers versieren limited editions van Art of Marvel de muren van het hotel, alsof ze in een kunstgalerie werden tentoongesteld.

Zijn er, afgezien van het ontwerp, details die u met ons wilt delen met betrekking tot het verbeteren van het comfort van de kamers en suites?
Afgezien van het oproepen van de Marvel Super Heroes, zullen de kamers en suites grotere flatscreens achter een spiegel bieden, alle noodzakelijke Europese aansluitingen en stopcontacten, samen met een lichtere badkamer met een bad of douche.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.