Podcast first, Livestream second!

Naast genieten van de zomer hebben we de ook nagedacht over de plannen voor het 3e seizoen(!) van D-Tales. We merkten dat de ‘beluisterbaarheid’ van onze live stamtafel afleveringen een stuk minder was dan onze echte podcast-only afleveringen. Dat vinden we zonde. 

We hebben daarom besloten dat we alleen in speciale gevallen een live uitzending gaan maken. Denk aan D23, een live Q&A, grootste aankondigingen, etc. De basis zal echter de podcast-only afleveringen zijn. 

We begrijpen dat het voor een flink aantal luisteraars altijd een leuk moment op de dinsdagavond was en we nemen er dan ook niet volledig afscheid van, maar willen het vooral inzetten als het toegevoegde waarde heeft. We zullen het bovendien op tijd aankondigen, zodat je iedereen de deur uit kunt sturen en bij ons aan kunt schuiven.  

Oh en trouwens: er komen in dit najaar twee speciale afleveringen aan die we nu volop aan het voorbereiden zijn. We hopen volgende week witte rook te hebben en je hier alles over te kunnen vertellen.

Dames en heren, jongens en meisjes, 

Bedankt voor jullie aandacht!

4 reacties

 1. Ik vind deze beslissing eigenlijk heel jammer omdat het een mogelijkheid gaf om je “met de uitzending te bemoeien” als in: aanvullende informatie geven of waar nodig corrigeren. Dat geeft een gevoel van betrokkenheid en bereikbaarheid van jullie. Nu is er eigenlijk geen enkele aanleiding meer om laagdrempelig contact met jullie op te nemen als jullie “off-line” de podcast opnemen. Natuurlijk kun je altijd een berichtje intikken hier, of 1 van de andere sociale platformen maar dat voelt meer als een “cold call” je kunt niet inhaken op de discussie.

  • Snappen we helemaal en dat is dan ook de reden dat we niet volledig stoppen met onze livestreams, maar het juist dan willen doen als we de luisteraars ook echt de invloed willen of kunnen laten hebben. Pas dan levert de livestream toegevoegde waarde.

   Kortom: we blijven het doen, maar niet meer elke twee weken.

   En: aanvullingen, reacties, verbeteringen zijn meer dan welkom, alleen niet meer altijd rechtstreeks.

 2. Ik ben het er helemaal mee eens mannen. Ik kon nooit echt bij de livestreams aanwezig zijn, maar luister wel alle afleveringen (al vanaf het begin!). Dat jullie weer echt op de podcasts gaan vind ik super! Ga zo door!

 3. Jammer, maar begrijpelijk, keep on the good work. ?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.