Nieuw themagebied voor Tokyo Disney Sea: Frozen, Peter Pan & Tangled

The Oriental Land Company heeft de grootste uitbreiding ooit voor Tokyo Disney Sea aangekondigd: in 2022 opent een nieuwe ‘port’ met daarin de werelden van Peter Pan, Frozen en Tangled.

Met deze overeenkomst en bij de voltooiing van de Tokyo DisneySea en Tokyo Disneyland®-uitbreidingen, zullen de licenties voor de Disney-pretparken en andere belangrijke licenties tussen The Walt Disney Company en Oriental Land, die momenteel loopt tot 2046, worden verlengd tot 2076.
De uitbreiding op Tokyo DisneySea zal een achtste themapoort creëren die is geïnspireerd door  wereld van Disney-fantasie. De themahaven zal bestaan ​​uit drie verschillende gebieden die de werelden van de Disney-films Frozen, Tangled en Peter Pan recreëren, evenals een deluxe hotel met een unieke luxe vleugel die de meest luxueuze accommodaties ooit zal zijn. Ook zullen alleen voor deze uitbreiding vier nieuwe attracties worden ontwikkeld. Verrichtingen zullen naar verwachting in het boekjaar 2022 beginnen. Oriental Land zal ongeveer 250 miljard yen in dit project investeren, de grootste extra investering tot nu toe voor bestaande faciliteiten.

Door de nieuwe themahaven te betreden en de vele bronnen te verkennen, zullen de gasten het koninkrijk Arendelle van Anna en Elsa ontdekken; het bos en de toren waar Rapunzel leeft; Never Land and-the home of Peter Pan, Tinker Bell and the Lost Boys.
De nieuwe themapoort wordt verbonden met andere delen van het park via een pad tussen Arabian Coast en The Lost River Delta.

Het Frozengebied speelt zich af in Arendelle na de gebeurtenissen in de film toen koningin Elsa haar magische kracht om sneeuw en ijs te beheersen omhelsde. Sindsdien heeft ze de kasteelpoorten geopend zodat gasten vrijelijk het koninkrijk kunnen bezoeken. Hier gevestigd zal een hartverwarmende attractie zijn die het verhaal vertelt van Elsa en haar geliefde zus, Anna. Gasten zullen aan boord gaan van boten en de zorgeloze reis van de zussen ervaren terwijl ze genieten van iconische liedjes uit de film en verrassende sensaties tegenkomen. In dit gebied bevindt zich ook een restaurant in het kasteel Arendelle, aan de voet van prachtige, met sneeuw bedekte bergen.

Gasten die het Tangled gebied bezoeken, ontdekken de toren van Rapunzel die boven uittorent in een charmant bos. Het gebied omvat een attractie die Rapunzel volgt op het lantaarnfestival en een restaurant dat is geïnspireerd op de schuilplaats van de humoristische band van schurken die in de film verscheen. In de attractie stappen gasten in gondels voor een romantische boottocht op Rapunzel’s “beste dag ooit” terwijl ze met Flynn naar het lantaarnfestival reist. Talloze flikkerende lantaarns verlichten de climax van de attractie terwijl Rapunzel en Flynn een iconisch nummer uit de film zingen, en bouwen aan een onvergetelijke finale.

Het Never Land-gebied is de thuisbasis van twee attracties en een restaurant en biedt bezienswaardigheden die deze fantastische wereld zo gedenkwaardig maken, waaronder groene bergen, het piratenschip van Captain Hook en Skull Rock. Eén attractie zal de gasten over de jungle van Neverland vliegen in een gevecht met Captain Hook en zijn bemanning van piraten. Gasten gaan samen met Peter Pan op avontuur om Wendy’s jongere broer, John, te redden die is gekidnapt door Captain Hook en zijn piraten. Gasten gaan aan boord van een boot en volgen de Lost Boys in een rivier. Wanneer Tinker Bell de boten met pixie dust besprenkelt, vliegen gasten door Never Land op een ongekend avontuur met iconische muziek en dynamische 3D-beelden van de personages uit de film.
Een tweede attractie dompelt gasten onder in de oversized wereld van Pixie Hollow, waar Tinker Bell en haar sprookjesvrienden wonen en werken. Het restaurant is geïnspireerd op de Lost Boys en hun schuilplaats en biedt een prachtig uitzicht op Never Land waar gasten kunnen genieten terwijl ze dineren.

Als thema voor Disney-fantasie bevindt het nieuwe Disney-hotel zich in het park. Park-gerichte kamers bieden een prachtig uitzicht op het majestueuze landschap van de haven en bieden de gasten een magische ervaring die alleen in dit hotel kan worden opgedaan. Het Disney-hotel biedt 475 luxe en luxe kamers, waarbij de laatste de beste accommodaties in Tokyo Disney Resort biedt. Een merchandise-winkel die helpt het verhaal van de magische bronnen te delen, is te vinden op de eerste verdieping van het hotel, met uitzicht op het park.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.