Ga jij met ons mee naar bouwplaats van de Disney Wish?

Het kan je niet ontgaan zijn. Het nieuwste schip van de Disney Cruise Line, de Disney Wish, wordt op dit moment ‘bij ons om de hoek’ gebouwd. Op de Duitse Meyer Werft in Papenburg is het vijfde schip van de vloot in aanbouw. Dat willen we graag, samen met jou, van dichtbij gaan bekijken!

Exclusief voor Donalteurs (de mensen die onze podcast D-Tales steunen) en hun introducé hebben we, in samenwerking met Bucketlist Travel, een speciale dagtocht naar de Meyer Werft in Papenburg samengesteld. Voor € 69,00 een retour met luxe touringcar, inclusief uitgebreid lunchbuffet, toegang tot de werf en live entertainment van Ralf en Jorn!

Luisteraar (en Upperlot Podcast host) Nicky maakte overigens eerder dit jaar een mooi verslag over wat je zoal aan kunt treffen op de werf.

— ⭐︎ —
Het programma

Op vrijdagochtend 29 oktober zullen we vanuit Utrecht via Zwolle met een tourbus richting het Duitse Papenburg vertrekken. Tijdens deze gezellige busreis van ongeveer 3 uur kun je lekker bijpraten met mede-Donalteurs en verzorgen Ralf en Jorn een bus-only podcast-waardige discussie over Disney Cruise Line.

Bij aankomst in Papenburg gaan we genieten van een uitgebreid lunchbuffet, vlakbij de scheepswerf. Daarna vertrekken we naar de Meyer Werft, waarna we de rondleiding op eigen regie (zonder gids) gaan beginnen.

Tijdens het bezoek aan Meyer Werft krijg je een mooi beeld van de wereld van cruiseschepen en hoe deze gebouwd worden. Je komt zowel in de werf waar één van de schepen ligt die gebouwd wordt (in ons geval de Disney Wish) en in het experience centrum waar ook een klein gedeelte is ingericht met informatie over de bouw van de Disney Wish. Dit is dus jouw kans om de Disney Wish in aanbouw te zien voordat er volgend jaar wekelijks duizenden mensen aan boord gaan genieten van dit schip.

Na afloop stappen we weer in de bus naar huis waarna we rond 19.30 uur weer in Utrecht zullen afmeren, eh, aankomen.

— ⭐︎ —

Ben je enthousiast geworden voor deze exclusieve dagtocht? Boek dan je deelname via de site van Bucketlist Travel.

Let op:

  • Exclusief voor Donalteurs en hun introducé. Nog geen Donalteur? Geen probleem, dat kun je heel eenvoudig worden! Klik hier voor alle informatie.
  • We zien (onder andere) het nieuwste Disney schip in aanbouw, we mogen het niet betreden!
  • Namens D-Tales zijn Jorn en Ralf aanwezig tijdens de dagtocht.
  • Gebruik bij de boeking het e-mailadres waarmee je je ook als Donalteur hebt ingeschreven, zodat we de boeking kunnen controleren.
  • Volledige vaccinatie is verplicht vanuit de Meyer Werft.
  • Een FFP2-masker is (op dit moment nog) verplicht op de werf; wij zullen vanuit D-Tales een masker beschikbaar stellen indien nodig.
  • Kijk voor meer informatie, het volledige programma en alle voorwaarden op de (onderstaande) productpagina van Bucketlist Travel.

Boek je ticket via:
https://www.buckettravel.nl/product/5249678/met-d-tales-naar-de-disney-wish

— ⭐︎ —

Wij kijken in ieder geval heel erg uit naar deze exclusieve dagtocht; hopelijk jullie ook!

Tot snel!

Ralf, Jorn en Michiel

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.