Dit zijn de nieuwtjes van Disneyland Parijs Insid’Ears

Disneyland Parijs is een nieuw initiatief gestart om fan-blogs, social influencers en andere geïnteresseerden met een groot online platform beter te informeren: Insid’Ears. De fanclub voor genodigden, zoals Disneyland het noemt, is op vrijdag 18 mei 2018 officieel gelanceerd met een bijeenkomst voor leden in Hotel New York, waar het ene nieuwtje na het andere wordt geprimeurd. Lees mee met onze coverage!

Al meteen groot nieuws aan het begin van de avond met de aankondiging van een nieuwe attractie, die al dit jaar opent: in oktober komt de 4D-film Mickey’s Philharmagic naar het Discoveryland Theatre, de plek waar eerder Captain EO, Honey I Shrunk The Audience en Path of the Jedi te zien waren.

Daniel Delcourt had het ook over de nog altijd aanhoudende opknapbeurten: een gaslek is de reden voor de falende explosie-scene in Big Thunder Mountain.

Ook Ratatouille gaat van augustus tot december dicht om een constructiefout in de vloeren aan te pakken die voor veel downtime zorgt.

In 2020 vaart de Mark Twain weer uit!

Er komen, al met ingang van het komende Marvel Summer of Superheroes seizoen, meer signature snacks naar Parijs. Op de slide zien we onder andere de immens populaire Infinity Gauntlet drinkbeker uit Anaheim!

Na Hotel New York is in 2020 het Disneyland Hotel aan de beurt voor een grote opknapbeurt.

De digitalisering van het resort zet door, maar verwacht geen MagicBands.

Ook Starbucks op Main Street komt niet: gerucht is niet waar.

Wat we komt: meer characters, ook zeldzame. Volgens Delcourt zijn ze “het hart van de Disney-ervaring”.

Het culinaire event in WDS komt dit jaar terug, uitgebreider dan in 2017.

Er zijn grootscheepse plannen voor het aanpakken van Disney Village.

Het succes en de kwaliteit van Mickey & the Magician is niet onopgemerkt gebleven: de show komt ook in WDW.

Het serviceniveau van de castmembers in Parijs kan op flinke aandacht rekenen, met Disneyland Anaheim als voorbeeld.

Entertainment: er mag geen theater meer leegstaan in de toekomst. Van oktober 2018 tot en met januari gaat Disneyland Parijs de 90e verjaardag van Mickey Mouse vieren. Er komen grote cupcakes bij elk themaland.

De Halloween Cavalcade krijgt er een nieuwe float bij, gethematiseerd naar Phantom Manor. Mickey zal er in drie verschillende kostuums op tevoorschijn poppen.

Foto: @JeffLangeDVD op Twitter

De geliefde Mickey’s Big Band show keert ook terug dit kerstseizoen met een nieuwe scene aan het einde. Nieuwe plaats: Production Courtyard in WDS!

Er komt veel nieuwe, exclusieve merchandise naar Parijs.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.