Wish steeds meer tot uiting in de Disney-parken

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 23 november 2023.

Nieuws uit de parken

  • Gisteravond debuteerde Spaceship Earth in EPCOT met een nieuwe lichtsequentie ter ere van de release van de nieuwe Disney Animation film Wish. Het verlicht de EPCOT-lucht met speciale kleuren en lichten, inclusief het nieuwe nummer “I’m a Star” van Wish.
  • Er verschijnt de komende tijd steeds meer en meer activatie van de film Wish in Disneyland Parijs: vanaf 29 november kunnen bezoekers van de Animation Academy leren hoe ze het karakter Star kunnen tekenen, is deze poster verschenen voor de aankomende meet en greet met Asha vanaf 29 november tot en met 7 januari in Animation Celebration en zal Walt’s een speciaal dessert serveren gethematiseerd naar het karakter Star.
  • World of Frozen is open voor publiek in Hong Kong Disneyland. WDWNT liep een rondje door het gebied en deed een ritje in Wandering Oaken’s Sliding Sleighs, waarvan je hieronder een video ziet.

Bioscoop en Disney+

  • Waar gisteren nog in de Daily Disney Roundup vermeldt werd dat The Bikeriders niet langer uitgebracht zou worden door Disney’s 20th Century Studios en dat productiebedrijf New Regency op zoek was naar een nieuwe distributeur, is een dag later al een nieuwe distributeur gevonden: Focus Features heeft de wereldwijde rechten verworven. De film mikt nu op een release in 2024.
  • Een teleurstelling voor iedereen die hoopt op meer The Nightmare Before Christmas. Tim Burton heeft laten weten dat er geen plannen zijn voor prequels, sequels of reboots.
  • Een tijdje geleden werd bekend dat er een Toy Story 5 komt. Tim Allen (stem van Buzz) heeft laten weten dat hij en Tom Hanks (stem van Woody) al benaderd zijn.
  • De Spiderverse lijkt zich mogelijk te gaan verbinden met de MCU via Venom. Spider-Man 4 wordt genoemd als de film die de Sony Spider-Man wereld verbindt met de MCU, mogelijk door multiverse-manipulatie.
  • Het lijkt steeds vaker voor te komen: Disney+ titels die wel in Amerika verschijnen, maar nog niet hier bij ons. Het laatste voorbeeld is Marvel Studios Assembled: The Making of Loki Season 2. Sinds gisteren te streamen in Amerika, maar bij ons nog niet.

Overig nieuws

  • Disney heeft samengewerkt met The Foundation For Hospital Art om tijdens de 2023 Disney Vacation Club Member Cruise, samen met kunstenaars en leden, opbeurende muurschilderingen te creeren voor kinderorganisaties in de buurt van de Disney Vacation Club Resorts in de VS.
Bron: Laughingplace.com

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.