Werewolf by Night duikt op in Avengers Campus

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van maandag 10 oktober 2022.

Nieuws uit de parken

 • Werewolf by Night, de nieuwe Marvel Special op Disney+, is inmiddels ook geïntegreerd in Avengers Campus in Californië. Ook Elsa Bloodstone is te zien.
 • En binnenkort zal ook M’Baku uit Black Panther: Wakanda Forever te zien zijn in Avengers Campus. Tijdens New York Comic Con is ook bekend gemaakt dat er wereldwijd in de parken (ook in Parijs) ervaringen zullen zijn rondom de tweede Black Panther film.
 • Een van de verborgen pareltjes in Walt Disney World is Jellyrols Piano Bar bij Disney’s Boardwalk Resort, onder andere omdat kinderen onder de 21 hier niet toegelaten worden. De blog van Touringplans laat ons iets beter kennismaken met deze bar.
 • Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind krijgt voor de feestdagen een speciale overlay met nieuwe muziek. In het nieuwe logo is te zien dat deze overlay heel toepasselijk Holiday Remix gaat heten.
 • Na een zomerstop is Pass Annuel Showtime! terug. Deze aflevering richt zich vooral op het Halloween seizoen en de vele merchandise in Disneyland Parijs.
 • In verscheidene hotels van Disneyland Parijs, zoals bij Hotel Cheyenne, worden gasten uitgenodigd om te helpen met het besparen van energie.
 • Er was afgelopen weekend weer een speciale pre-parade voor Disney’s Stars on Parade in Parijs te zien.
 • Shanghai Disneyland zal tijdelijk met minder werknemers en minder aanbod in het park draaien. Dit heeft te maken met strenge COVID-19-maatregelen in China waar het personeel aan moet voldoen.

Bioscoop en Disney+

 • Afgelopen donderdag was de een-na-laatste aflevering van She-Hulk: Attorney at Law te zien op Disney+. En veel Marvel fans kregen waar ze al lange tijd naar uit keken: de terugkeer van Charlie Cox als Matt Murdock/Daredevil. Er zijn posters verschenen voor beide identiteiten.
 • Whoopi Goldberg heeft gezegd dat het succes van Hocus Pocus 2 ertoe heeft geleid dat er hernieuwde interesse is in Sister Act 3. Het project heeft veel vertraging opgelopen maar volgens Whoopi Goldberg krijgen ze aan het einde van de maand een script.
 • Disney is druk bezig met het casten voor de serie Goosebumps, gebaseerd op de boekenserie van R. L. Stine. Justin Long, Ana Yi Puig, Miles McKenna en Will Price zullen te zien zijn in de serie.
 • Er is een trailer verschenen van The Mysterious Benedict Society. Op 26 oktober start dit tweede seizoen met twee afleveringen.

Overig nieuws

 • Marvel en Star Wars waren allebei aanwezig op New York Comic Con. Marvel heeft daar vooral nieuwe comics aangekondigd. In de galaxy far, far away zijn ook vooral nieuwe boeken en comics aangekondigd. Het boek The High Republic: Quest for Planet X zal zich afspelen op Batuu oftewel de planeet van Galaxy’s Edge.
Cover art van The High Republic: Quest for Planet X gescheven door Tessa Gratton.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.