Parades en shows binnenkort terug in Disneyland Parijs!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 18 oktober 2021.

Nieuws uit de parken

  • Eindelijk! De shows en parades keren terug in Disneyland Parijs! De Halloween soiree gaat definitief door, waarna op 30 november een nieuwe dagparade en avondparade met kerstthema start: Mickey’s Dazzling Christmas Parade. Vanaf 21 december is ook Illuminations terug!
  • Alvast een voorproefje van alles wat de Mickey’s Dazzling Christmas Parade te bieden heeft? Kijk dan het onderstaande filmpje (via Bart)!
  • In Disney California Adventure wordt de Oogie Boogie Bash georganiseerd. Voor deze Halloween viering is nu een nieuwe villain aangekondigd: Zombie Captain America uit de animatieserie What If…?
  • Na Halloween is het al snel weer tijd voor kerst. Mickey en Minnie krijgen in Anaheim een nieuwe kerstoutfit. Disney Parks Blog heeft de sneak preview van de outfits en nieuwe merchandise.
  • Wanneer TRON Lightcycle Run zal openen is nog niet bekend, maar Chip & Company gaat verticaal en kijkt naar de vorderingen van de bouw van de attractie.
  • Het was al bekend dat we binnenkort weer naar de VS mogen afreizen voor een Disney verblijf, maar nu heeft het Witte Huis ook een exacte datum naar buiten gebracht: vanaf 8 november zijn volledig gevaccineerde Europeanen weer welkom. Heb jij al een reis geboekt of in de planning? Deel je plannen met ons via info[at]d-log.nl ! leuke verhalen gebruiken we graag in onze D-Tales opnames!

Disney+

  • Het eerste seizoen van de Hulu/Star serie Y: The Last Man is nog bezig, maar FX heeft nu al besloten geen tweede seizoen te maken. Showrunner Eliza Clark hoopt een nieuw thuis te vinden voor de serie.

Overig nieuws

  • Afgelopen zaterdag bestond Walt Disney Animation Studios 98 jaar. Op social media verscheen een overzicht van alle films die zij geproduceerd hebben, inclusief de zestigste film: Encanto.
  • Actrice Dorothy Steel is op 95-jarige leeftijd overleden. Zij speelde in Black Panther een ouderling uit Wakanda en was bezig met de opnames van Black Panther: Wakanda Forever toen haar gezondheid verslechterde.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.