WDW warmt op voor de 50e verjaardag

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 30 september 2021.

  • De Monorails hebben ook een extra-tje gekregen voor de 50e verjaardag, in de vorm van LED verlichting aan de onderzijde!
  • En wat dacht je van de ‘Beacons of Magic’?
  • Het werd in de finale van seizoen 2 van The Mandalorian al aangekondigd maar er is nu eindelijk een concrete releasedatum. De nieuwe Star Wars serie The Book of Boba Fett zal vanaf 29 december te zien zijn op Disney+. De eerste poster is ook vrijgegeven:
  • Met de twee grote nieuwe avondshows die vrijdag hun première beleven in Walt Disney World zou je bijna vergeten dat Disney KiteTails ook vanaf die dag te zien is in Animal Kingdom. Disney heeft nieuwe beelden vrijgegeven hoe deze vliegershow eruit gaat zien.
  • Disney Tourist Blog heeft een uitgebreid overzicht gemaakt met alle speciale gerechten en snacks voor de 50e verjaardag van Walt Disney World. Wil je thuis al iets van de verjaardagsvreugde beleven? Disney brengt ook een speciaal boek uit met recepten uit Walt Disney World.
  • In een speciale video geeft Disneyland Parijs ambassadeur Giona samen met een aantal cast members het stokje, of eigenlijk de lepel, door aan de ambassadeurs en cast members van Remy’s Ratatouille Adventure in Walt Disney World.
  • Encanto, de volgende film van Walt Disney Animation Studios, heeft een nieuwe trailer en poster. De film komt in Nederland uit op 24 november. Een maand later op 24 december is de film al te zien op Disney+.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.