Walt Disney World vandaag en morgen dicht vanwege orkaan Ian

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van woensdag 28 september 2022.

Nieuws uit de parken

 • De parken van Walt Disney World blijven vandaag en morgen gesloten vanwege orkaan Ian. Eerder besloot Disney al de Star Wars: Galactic Starcruiser tot en met 30 september te sluiten.
 • De After Hours-evenementen keren terug naar Walt Disney World vanaf volgend jaar. Op dit moment zijn de eerste avonden aangekondigd voor het Magic Kingdom en Disney’s Hollywood Studios.
 • Er keert nog meer terug in Walt Disney World: na een aantal jaar dicht te zijn geweest gaat de Avatar Maker weer open in Disney’s Animal Kingdom. In deze experience kun je een unieke Avatar ontwerpen en mee naar huis nemen.
 • Bij het busstation van Disneyland Parijs zijn nieuwe banners geïnstalleerd, waarmee afscheid lijkt te worden genomen van de individuele hotelbussen.

Bioscoop en Disney+

 • Ryan Reynolds heeft op Twitter de derde Deadpool film aangekondigd. De eerste in de MCU. Daarin is ook te zien dat Hugh Jackman nog één keer terug zal keren als Wolverine. De film zal in september 2024 in de bioscoop te zien zijn.
 • De speelduur van Black Panther: Wakanda Forever lijkt bekend te zijn. Op de website van de bioscoopketen Cineplex staat vermeld dat de film 2 uur en 41 minuten zal duren. Het is daarmee de langste MCU film buiten de Avengers films gerekend.
 • Marvel Studios moet voor de film Blade op zoek naar een nieuwe regisseur. Bassam Tariq zal de film niet langer regisseren vanwege een steeds veranderend productieschema. Hij blijft wel aan als executive producer. Het is onbekend of de opnames, die in november van start zouden gaan, nu uitgesteld worden.
 • Ter gelegenheid van Halloween verschijnt op 3 oktober de Solar Opposites Scary Special op Disney+. Bekijk hier de trailer:
 • Vanochtend verscheen de vierde aflevering van Andor op Disney+. In deze aflevering zien we voor het eerst in deze serie Genevieve O’Reilly als Mon Mothma. Twitter deelde een fragment:

Disney Cruise Line

 • Vanaf 14 oktober is het voor cruises aan boord van de Disney WonderDisney DreamDisney Fantasy en Disney Wish niet meer nodig om gevaccineerd te zijn tegen COVID-19. Voor de Disney Magic zal dit vanaf 7 november gelden.

Overig nieuws

 • Het lijkt er op dat Disney graag elk half jaar een nieuwe Star Wars game wil uitbrengen. Het gaat dan om één grote AAA titel per jaar en één game die kleinschaliger is. Dit is mogelijk nu Electronic Arts niet meer de exclusieve licentie heeft.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.