Walt Disney World pauzeert verkoop jaarpassen

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 23 november 2021.

Nieuws uit de parken

  • We brachten het gisteren al even kort, maar nu is er meer bekend: Het is vanaf maandag niet meer mogelijk de drie duurste jaarpassen (Pirate Pass, Sorcerer Pass en Incredi-pass) van Walt Disney World aan te schaffen. Volgens Walt Disney World zelf gaat het om een pauze van de verkoop. Alleen de Pixie-Pass (alleen voor inwoners van de staat Florida) is nog in de verkoop. Ook voor bepaalde dagen in december zijn geen losse tickets meer te koop.
Screenshot van website Walt Disney World (via Chip & Co)
  • Er is veel besproken tijdens Destination D23, maar we hebben helaas niets gehoord over de maar voortdurende afwezigheid van de trams op de parkeerterreinen van Walt Disney World.
  • Er gingen al eerder geruchten over een nieuwe achtbaan in Shanghai Disneyland. BlogMickey meldt dat de Nederlandse achtbaanbouwer Vekoma, ook de bouwer van Tron, Expedition Everest en Seven Dwarfs Minetrain, de opdracht voor deze achtbaan heeft binnengehaald. Het zou, volgens de omschrijving, een vergelijkbare achtbaan kunnen zijn zoals Big Grizzly Mountain Runaway Mine Train in Hong Kong Disneyland.
  • Cast members die onderdeel zijn van het zogeheten “Festival Team” in EPCOT zullen nieuwe, duurzame shirts dragen. Deze zijn gemaakt van plastic flesjes.

Bioscoop en Disney+

  • Als er één serie is waar Marvel en Disney veel reclame voor maken, dan is het wel Hawkeye. Morgen verschijnen de eerste twee afleveringen. Disney deelde maandag een speciale “fanart”-poster.
  • Ook nieuw promotiemateriaal voor een 20th Century Studios film die nog dit jaar in de bioscopen moet verschijnen: West Side Story.
  • In een interview met Empire Magazine heeft Lucasfilm president Kathleen Kennedy aangegeven dat de nieuwe personages uit de meest recente trilogie niet vergeten worden en dat daar binnen het creatieve team over gesproken wordt. Ook vertelt Kennedy over de emotionele hereniging van Ewan McGregor en Hayden Christensen voor de Disney+ serie Obi-Wan Kenobi.
  • Ron’s Gone Wrong, de animatiefilm van 20th Century Studios, zal op 15 december toegevoegd worden op Disney+. Dit meldt de website GoStreaming.

Overig nieuws

  • Ben je in het bezit van een Apple Arcade account? Dan kun je vanaf nu de LEGO game Star Wars: Castaways spelen!
  • Het geweldige Youtube kanaal Defunctland heeft een fantastische documentaire online gezet over Fastpass in de Disney parken. Maar liefst anderhalf uur lang wordt er uitgeweid over de pas die inmiddels vervangen, maar niet vergeten is en uiteraard worden ook Genie, Genie+, Lightning Lane en Boarding Groups besproken.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.