Vanaf vandaag soft openings voor Journey of Water

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 6 oktober 2023.

Nieuws uit de parken

  • Vanaf vandaag vinden er soft openings plaats voor Journey of Water – Inspired by Moana. Deze duren tot en met 15 oktober. Dit zal mogelijk met een virtuele wachtrij geregeld worden.
  • Walt Disney World heeft de volledige lijst van celebrity narrators voor de Candlelight Processional in EPCOT aangekondigd. Er zijn terugkerende namen, maar ook een aantal nieuwe zoals Brendan Fraser, Eva Longoria en Jordan Fisher.
  • In EPCOT kunnen bezoekers tijdens het Festival of the Holidays weer de kerstman ontmoeten. Dat kan van 24 november tot en met 24 december bij The Odyssey.
  • De voorbereidingen voor Luminous: The Symphony of Us zijn in volle gang. Er bevinden zich momenteel twee barges op World Showcase Lagoon. In totaal worden dat er zes.
  • Ter gelegenheid van Loki seizoen twee zullen in Avengers Campus in Disney California Adventure Loki en O.B. tijdelijk hun opwachting maken. En bij PYM Kitchen is sinds gisteren een nieuw item verschenen op de menukaart. Het gaat om een key lime pie die gebaseerd is op de versie uit de serie.
  • In Disneyland Parijs wordt momenteel de koepel van Space Mountain schoongemaakt en gerepareerd.

Bioscoop en Disney+

  • Vannacht is de eerste aflevering van Loki op Disney+ verschenen. Gisteren zijn er ter promotie nog verschillende video’s verschenen. Allereerst een video met de Greatest Hits van Loki uit de MCU. Daarnaast een sneak peek die focust op het verleden, het heden en de toekomst. En ook een fragment waarin we O.B. (gespeeld door Ke Huy Quan) ontmoeten.
  • Naast Disney+ kunnen we binnenkort ook weer de MCU in de bioscoop beleven. Er is een korte promo verschenen van The Marvels om de ticketverkoop in Amerika aan te kondigen. Die start aanstaande dinsdag. Het is nog niet bekend wanneer Nederlanders en Belgen tickets kunnen aanschaffen.
  • Jennifer Lee, Chief Creative Officer bij Disney Animation, heeft bevestigd dat er momenteel aan Frozen 3 gewerkt wordt. Lee zegt dat ze omver geblazen werd door het werk dat tot nu toe al gedaan is.
  • Afgelopen woensdag verscheen de seizoensfinale van Ahsoka op Disney+. Een goed moment voor Star Wars News Net om vooruit te kijken naar de series die er nog aan gaan komen. Waar we onder andere naar uit kunnen kijken zijn de series Skeleton Crew, The Acolyte en nieuwe seizoenen van The Mandalorian en Andor.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.