Uitgebreide gameplay preview van Marvel’s Spider-Man 2

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 25 mei 2023.

Nieuws uit de parken

  • Normaal gesproken krijgen Walt Disney World jaarpashouders 20% korting op merchandise. Van 31 mei tot en met 30 juni gaat die korting omhoog naar 30%. Ook de dining korting gaat omhoog. Van 10% naar 20%.
  • In dezelfde periode hebben jaarpashouders ook toegang tot een exclusieve lounge. Deze bevindt zich in The Land Pavilion in EPCOT.
  • Walt Disney World jaarpashouders kunnen ook gebruik maken van twee exclusieve photo opportunities in EPCOT en Disney’s Animal Kingdom. En er is een magneet van Figment.
  • Shanghai Disney Resort en Make-A-Wish hebben inmiddels samen meer dan 100 wensen in vervulling laten komen. Dit werd gevierd met een speciaal concert. In Walt Disney World wordt een Once Upon A Wish Party georganiseerd samen met Make-A-Wish. Hiervoor worden families uitgenodigd voor een dag vol verrassingen.
  • In Disneyland Parijs zijn op verschillende plekken werkzaamheden bezig. Uiteraard in World of Frozen waar de steunkolommen voor de North Mountain blijven groeien. Maar er wordt ook gewerkt aan Casa de Coco – Restaurante de la Familia en Brasserie Rosalie in Disney Village.

Bioscoop en Disney+

  • Vijftien jaar geleden verscheen Iron Man in de bioscoop. Marvel Studios baas Kevin Feige en regisseur Jon Favreau kijken samen terug op de film en hoe belangrijk die uiteindelijk geworden is voor de Marvel Cinematic Universe.
  • De BBC en Disney hebben aangekondigd dat Indira Varma te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van Doctor Who. Ze was eerder al eens te zien in de spin-off serie Torchwood, maar deze keer zal ze een ander personage spelen. Men kan haar ook kennen van de Star Wars serie Obi-Wan Kenobi.
  • In een nieuwe featurette van de Disney+ serie American Born Chinese wordt de focus gelegd op de culturele aspecten van de serie. Cast en crew benadrukken dat een dergelijke serie nog nooit eerder gemaakt is in Amerika.

Overig nieuws

  • Gisteravond organieerde Sony een PlayStation Showcase. Daarin veel previews van toekomstige Playtation 5 games, waaronder Marvel’s Spider-Man 2 (het vervolg op Marvel’s Spider-Man uit 2018 en Marvel’s Spider-Man: Miles Morales uit 2020). Deze preview is ruim 12 minuten en hierin zien we veel van de gameplay. Je kan switchen tussen Peter Parker en Miles Morales en de villains Kraven the Hunter en de Lizard zijn te zien.
  • Muziekicoon Tina Turner is op 83-jarige leeftijd overleden. Voor Disney heeft ze onder andere in de film Brother Bear het nummer “Great Spirits” gezongen en samengewerkt met Elton John en Tim Rice aan het concept album van de Disney musical Aida. Tijdens de opening van EuroDisney in 1992 trad ze op.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.