Tweede seizoen Star Wars Visions op komst

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 14 april 2022.

Nieuws uit de parken

  • Niet elke toerist in Orlando is op de hoogte van het feit dat je een reservering nodig hebt. Een koppel uit Zwitserland werd weggestuurd bij het Transportation & Ticket Center. Daarop besloten zij met een stuk karton met de tekst “Looking for a ticket and a reservation” andere gasten om hulp te vragen. Universal Orlando wil het koppel uitnodigen in hun resort.
  • Resellers van merchandise zijn altijd een probleem in de parken. Zo ook in Tokyo. Daar geldt de regel dat je maar één item per persoon mag aanschaffen. Sommigen lijken die limiet te omzeilen met behulp van nepbaby’s.
  • Een opname van het liedje “It’s a Small World” uit 1964 zal toegevoegd worden aan de National Recording Registry of the Library of Congress. Het nummer werd geschreven door de Sherman Brothers.
  • Via een vergunningaanvraag hebben we meer zicht op wat men kan verwachten van de nieuwe Disney Vacation Club villa’s in Disney’s Polynesian Village Resort. De plattegrond laat onder andere het zwembad zien.

Bioscoop en Disney+

  • Later dit jaar zal er een tweede seizoen komen van Star Wars Visions. Dat beweert Cinelinx. In het eerste seizoen kregen we negen shorts gemaakt door zeven verschillende Japanse animestudio’s.
  • Opnieuw een toevoeging aan de cast van de Willow serie. Het gaat om Rosabell Laurenti Sellers die bekend is van Game of Thrones.
  • Over drie weken kunnen we in de bioscoop genieten van Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Er verscheen een nieuwe promo:
  • In de Verenigde Staten is er een nieuwe bundel waarop mensen zich kunnen abonneren. Het gaat om National Geographic Premium met Disney+. Naast de standaard content op Disney+ krijgen abonnees nog veel meer National Geographic zoals bijvoorbeeld het Nat Geo Kids magazine.

Overig nieuws

  • Ook de aflevering van Moon Knight van deze week is opgedragen aan een overleden acteur. Het gaat om Gaspard Ulliel die begin dit jaar overleed aan de gevolgen van een ski-ongeluk.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.