Twee nieuwe ambassadeurs voor Disneyland Parijs!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 16 september 2021.

  • Disneyland Parijs heeft twee nieuwe ambassadeurs en dat was een verrassing. Het was namelijk eigenlijk de bedoeling dat er maar één opvolger van onze eigen Giona zou komen. Maar niets is dus minder waar. De twee ambassadeurs die Parijs gaan vertegenwoordigen tijdens de dertigste verjaardag zijn Carmen Lleo Badal (Contact Center) en Quentin Rodrigues (Show & Ride Engineering). Gefeliciteerd beiden!
  • Opnieuw gedoe over een ride in Disneyland: na Splash Mountain is ook Roger Rabbit’s Car Toon Spin aan de beurt voor een “woke-update”. Jessica Rabbit wordt waarschijnlijk de main character in de attractie, waardoor Roger op de achtergrond verdwijnt.
  • Speciaal voor de 50ste verjaardag worden er 36 gouden standbeelden van de Disney Fab 50 verdeeld over de vier parken. De 19 beelden uit Magic Kingdom werden al onthult, nu zijn de beelden in EPCOT aan de beurt. De karakters die daar zijn vereeuwigd: Figment, Pua and Heihei uit Moana, Miguel en Dante uit Coco, Rocket en Baby Groot uit Guardians of the Galaxy Vol. 2 en Olaf en Bruni uit Frozen 2.
  • De 20th Century Studios film West Side Story (geregisseerd door Steven Spielberg) heeft een nieuwe trailer. De film is vanaf 9 december te zien in de Nederlandse bioscopen.
  • Opnieuw gooit Disney er een remake uit, dit keer van de Disney live-action film Flight of the Navigator uit 1986. Bryce Dallas Howard is aan boord als regisseur, waarbij ze in die rol terugkeert bij Disney na haar werk aan The Mandalorian.
  • In EPCOT is Club Cool weer open. Opnieuw staan de frisdranken van Coca Cola centraal, maar de club is wel verhuisd van Innoventions West in Future World naar Innoventions East in World Celebration.
  • Bob Chapek en andere CEO’s hebben deelgenomen aan een bijeenkomst met President Joe Biden in het Witte Huis. Ze hebben het over vaccinatieplicht gehad binnen het bedrijfsleven. Disney kondigde in juli al een vaccinatieplicht aan voor Amerikaanse werknemers.
  • Lawrence Kasdan (schrijver van The Empire Strikes Back, Return of the Jedi, The Force Awakens en Solo: A Star Wars Story) werkt aan een zesdelige docuserie over George Lucas en ILM (het visual effects bedrijf van Lucasfilm). Dit onthulde componist James Newton Howard tijdens een podcast. Hij maakt namelijk de muziek voor deze serie. Het is nog niet bekend of dit een Disney productie is, maar het zou natuurlijk niet misstaan op Disney+.
  • De Apple fans die dinsdag de keynote gevolgd hebben zal het vast al zijn opgevallen, maar de eerste beelden van de nieuwe mobile game Star Wars: Hunters zijn daarin verschenen. Er is inmiddels ook een cinematic trailer van de game die ook beschikbaar zal zijn voor de Nintendo Switch.
  • Disneyland Paris heeft de niewue scanners onthuld bij Big Thunder Mountain voor het Premier Access systeem. (via Kevin)

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.