Twee attracties toegevoegd aan het Genie+ aanbod in Disneyland

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 5 oktober 2023.

Nieuws uit de parken

  • In Disneyland worden volgende maand twee attracties toegevoegd aan het Genie+ aanbod. Het gaat om Mickey & Minnie’s Runaway Railway (nu nog Individual Lightning Lane) en Ariel’s Undersea Adventure.
  • Voor iedereen die tijdens het Halloween seizoen niet in Disneyland kan zijn voor de Oogie Boogie Bash: Op 5 oktober zal het officiële TikTok account van Disney Parks de Frightfully Fun Parade livestreamen.
  • Er is een nieuwe toevoeging bij Mission: SPACE in EPCOT. Een nieuw display laat de sporen zien die de Perseverance-rover op het oppervlak van Mars heeft achtergelaten.
  • De afgelopen tijd hebben de verschillende Disney parken wereldwijd hun nieuwe ambassadeurs gekozen voor het seizoen 2024-2025, waaronder José Alfaro Navarro en Dylan Legras voor Disneyland Parijs. Het Disney Parks blog heeft een compleet overzicht gepubliceerd.

Bioscoop en Disney+

  • Disney heeft een tweede seizoen van Behind the Attraction aangekondigd. In dit seizoen zijn dit de onderwerpen: Pirates of the Caribbean, Big Thunder Mountain, Indiana Jones Adventure, EPCOT, het eten en het avondentertainment. Op 1 november zijn alle afleveringen te zien op Disney+.
  • Gisteren verscheen de laatste aflevering van Ahsoka en Star Wars fans vragen zich af of er een tweede seizoen komt. Volgens Deadline is dit wel een realiteit waarover gesproken wordt, maar dat nog niets bevestigd is. Dit tweede seizoen zou dan nog voor de door Dave Filoni geregisseerde film moeten verschijnen.
  • Er is een teaser trailer verschenen van de Australische Disney+ serie The Artful Dodger met Thomas Brodie-Sangster in de hoofdrol. Vanaf 29 november te zien.

Overig nieuws

  • Het aandeel Disney is opnieuw gedaald. Gisteren stond het op $78.76 en dat is het laagste sinds 7 februari 2014.
  • Een korte update over de acteursstaking. SAG-AFTRA en de studio’s hebben net hun tweede dag van onderhandelingen achter de rug en zullen die aanstaande vrijdag en maandag hervatten.
  • LEGO viert de honderdste verjaardag van Disney al uitgebreid met verschillende sets, maar binnenkort krijgt men bij een aankoop van ten minste 100 euro aan Star Wars, Marvel en/of Disney LEGO een mini versie van de Steamboat Willie set.
  • In de galaxy far, far away is het in november altijdtijd voor Life Day, een fictieve feestdag die ontstaan is in the beruchte Holiday Special uit 1978. Om dit te vieren krijgen de Star Wars comics van Marvel speciale covers.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.