Trailertime! Pinocchio remake te zien op Disney+ Day

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 1 juni 2022.

Nieuws uit de parken

  • Tijdens de presentatie veel aandacht voor de eetgelegenheden in Avengers Campus. Er komt bijvoorbeeld een food truck gesponsord door Coca-Cola. Ook is de eerste concept art vertoond van de Super Diner, het voormalige Cafe des Cascadeurs.
  • Naast eten zal er natuurlijk ook veel merchandise verkrijgbaar zijn. Van spirit jerseys en pins tot een collectible key gebaseerd op Spider-Man W.E.B. Adventure en zelfs merchandise exclusief voor Cast Members.
  • Ook in EPCOT kan je Disneyland Parijs merchandise kopen. Een “30 Years of Magic” deken is bij Plume et Palette in het Frankrijk paviljoen te koop.
  • Vandaag is de start van Pride Month. Voor deze gelegenheid is de Floral Mickey bij de ingang van Disneyland Parijs nu gedecoreerd met regenboogkleuren.
  • Disneyland in Anaheim is gestopt met de verkoop van Magic Key jaarpassen. Iedereen die momenteel zo’n Magic Key jaarpas heeft kan deze wel verlengen, maar het is niet bekend of en wanneer ze weer in de verkoop gaan.
  • Er komt wel tijdelijk een nieuw zomerticket voor inwoners van Californië. Voor een minimaal bedrag van 249 dollar krijgen zij drie dagen toegang tot de parken. Voor 60 dollar extra kan er ook gehopt worden tussen Disneyland Park en Disney California Adventure.

Bioscoop en Disney+

  • Op donderdag 8 september keert Disney+ Day terug. Dit jaar zal deze dag als inleiding gelden van het D23 Expo fan evenement. De eerste editie van Disney+ Day was vorig jaar op de tweede verjaardag van de streamingdienst (12 november).
  • Wat je sowieso kunt gaan kijken op Disney+ Day dit jaar is de live action remake van Pinocchio. Bekijk hieronder de eerste teaser trailer.
  • Obi-Wan Kenobi is wereldwijd de best bekeken première van een Disney+ Original serie. Dit is gebaseerd op het totaal aantal gekeken uren in het eerste weekend. Ewan McGregor bedankt de fans in een videoboodschap maar veroordeelt tegelijkertijd ook de racistische haatberichten die Moses Ingram (Reva) heeft ontvangen.

Overig nieuws

  • Joe Quesada gaat Marvel Entertainment na 22 jaar verlaten. Hij had daar de functie Chief Creative Officer. Op Twitter geeft Quesada zelf een toelichting op zijn besluit.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.