Trailertime! Black Panther: Wakanda Forever

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 4 oktober 2022.

Bioscoop en Disney+

 • Gisteren verscheen een nieuwe trailer van Black Panther: Wakanda Forever. Hierin is onder anderen ook Riri Williams oftewel Ironheart te zien die later nog haar eigen serie krijgt op Disney+. Black Panther: Wakanda Forever van regisseur Ryan Coogler is vanaf 9 november te zien in de Nederlandse bioscopen.
 • Tegelijk met de trailer is er ook een serie posters verschenen van Black Panther: Wakanda Forever. Naast de standaard poster zijn er ook posters voor ScreenX, RealD 3D, Dolby Cinema, 4DX en IMAX.
 • Michael Waldron is aangewezen om het script te schrijven voor Avengers: Secret Wars. Hij is geen vreemde voor Marvel Studios want eerder schreef hij al Loki en Doctor Strange in the Multiverse of Madness.
 • Later deze maand zullen de opnames van de Star Wars serie The Acolyte beginnen in de Shinfield Studios in het Verenigd Koninkrijk. Net als voor Andor is voor deze serie ook een grote outdoor set gebouwd. Bespin Bulletin heeft de foto’s.
 • Verschillende films en series zijn wereldwijd van Disney+ verwijderd. Het opvallende is dat hier ook Star Originals bij zitten zoals Our Kind of People en The Big Leap. Het gaat ook om een aantal 20th Century Studios titels waarvan Titanic de bekendste is.

Nieuws uit de parken

 • Hoewel de MagicBand+ de nieuwste toevoeging aan de MagicBand-familie is worden er nog steeds ‘gewone’ MagicBand 2’s verkocht. Het nieuwste design draait om de oude retrostijl waarin funmaps worden uitgevoerd.
 • Aangezien het weer eerder donker wordt in Orlando zijn de Tree of Life Awakenings en Beacon of Magic-projecties weer terug in Disney’s Animal Kingdom.
 • Op weekdagen wordt het Halloween entertainment aanbod in Disneyland Parijs aangepast. Mickey’s Halloween Celebration wordt op weekdagen nu nog maar één keer opgevoerd. In het weekend komt er een extra show om 12.50 uur bij.
 • Vanaf vandaag kunnen gasten gebruik maken van Premier Access in Avengers Campus. Spider-Man W.E.B. Adventure kost 13 euro. Avengers Assemble: Flight Force kost 12 euro.
 • Niet alleen in de parken in Parijs, zoals bij Big Thunder Mountain, maar ook in de gebieden rondom en tussen de hotels wordt onderhoud gepleegd om te zorgen dat de kwaliteit en de uitstraling op peil blijft.

Disney Cruise Line

 • Je verblijf aan boord van de Disney Wish combineren met een runDisney evenement? Dat kan! De maandag na het Walt Disney World Marathon Weekend kun je op Disney’s privé-eiland de Disney Castaway Cay Challenge doen. Deze is 5 kilometer. De medaille voor deze race is gisteren onthuld.

Overig nieuws

 • Deze week start de tweede fase van The High Republic, het populaire multimedia Star Wars project. Voor de lancering is er een trailer gemaakt.
 • Alle spelers van Marvel’s Avengers die tot en met 8 oktober inloggen krijgen automatisch drie outfits cadeau. Het gaat om Iron Man’s pak uit Iron Man 2, Thor’s outfit uit zijn eerste film en Captain America’s outfit uit The Avengers.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.