Trailers en aankondigingen tijdens Star Wars Celebration

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 27 mei 2022.

Star Wars Celebration

 • Op de eerste dag van Star Wars Celebration in Anaheim is de eerste teaser trailer van Andor vertoond. Niet veel later verscheen deze ook online voor de rest van de wereld. De serie start op 31 augustus met twee afleveringen. Er is ook een teaser poster vrijgegeven.
 • The Mandalorian zal in februari 2023 terugkeren op Disney+ voor het derde seizoen. Bezoekers van Star Wars Celebration kregen ook sneak peek te zien, maar deze is niet vrijgegeven. Wel is bevestigd dat naast Din Djarin (Pedro Pascal) en Grogu ook Bo-Katan (Katee Sackhoff) terug zal keren.
 • De Star Wars serie die gemaakt zal worden door Spider-Man regisseur Jon Watts heeft nu ook een officiële titel. Die is Skeleton Crew. De serie gaat over kinderen die verdwaald raken in de galaxy. Jude Law speelt een belangrijke rol.
 • Er was tijdens Star Wars Celebration ook aandacht voor een ander Lucasfilm project, namelijk de Willow serie. De eerste teaser trailer is vrijgegeven. Ook is de releasedatum bekend gemaakt: 30 november.
 • En ook Indiana Jones werd niet overgeslagen. De eerste foto van de vijfde film is vrijgegeven. En John Williams zal opnieuw de muziek componeren. De film draait volgend jaar in de bioscoop.

Nieuws uit de parken

 • Het ziet er naar uit dat een dagje Disney California Adventure het komende weekend geen ritje in Radiator Springs Racers betekent. De attractie is dicht sinds dinsdagavond omdat er rook uit één van de wagentjes leek te komen.
 • De volledige line-up voor het eten en drinken tijdens de H20 Glow After Hours in Disney’s Typhoon Lagoon van deze zomer is bekend geworden. Let vooral op de Miss Tilly Sipper!
 • De door-paarden-getrokken Trolley neemt weer gasten mee op haar ritjes over Main Street in het Magic Kingdom. Sinds de heropening werd de wagen gebruikt voor cavalcades en het optreden van de Dapper Dans, maar nu is het gewoon weer mogelijk om Main Street per paardentram te ontdekken.
 • Voordat Imagineers de opdracht kregen om een Guardians of the Galaxy achtbaan te ontwikkelen, werkten ze aan een IP-vrije achtbaan gebaseerd op de Big Bang. Deze zou hetzelfde ride systeem krijgen dat uiteindelijk voor Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind is gebruikt.
 • En over Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind gesproken, vandaag gaat de attractie open voor het publiek. De prijs voor Lightning Lane toegang zal tussen de 14 en 17 dollar zijn. De exacte prijs kan per dag verschillen.
 • Ook heeft Disney nog meer nieuwe merchandise onthuld voor Cosmic Rewind. Deze zullen verkrijgbaar zijn in de Treasures of Xandar winkel.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.