Tim Burton is klaar met Disney

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van maandag 24 oktober 2022.

Nieuws uit de parken

  • Disneyland Parijs zet zo nu en dan haar eigen Cast Members in het zonnetje op social media. Deze keer is dat een van de koks uit het nieuwe restaurant PYM Kitchen in Avengers Campus.
@disneylandparis

C’est la journée internationale des cuisiniers 👩‍🍳 ! A Disneyland Paris, nos Commis de cuisine régalent chaque jour les papilles de nos visiteurs en préparant des plats délicieux avec des ingrédients de qualité. Et si tu étais le prochain ou la prochaine ? Postule à nos offres ici 👉 https://emplois.disneycareers.com/dlp-commis #DisneylandParis #DisneyParks #Job #DisneyEmploi

♬ son original – Disneyland Paris ✨

Exclusief: Ga met D-Tales mee naar Anaheim!

D-Tales organiseert, in samenwerking met Florivida, in het voorjaar van 2023 een nieuwe groepsreis en dit keer wel een heel bijzondere! In het kader van 100 jaar Walt Disney Company trekken we naar Californië om daar niet alleen de historische Disney plekken in en om Los Angeles te bezoeken, maar uiteraard ook volop te genieten van de parken. Op deze reis zal onze eigen Michiel optreden als Gids en onder andere diverse exclusieve tours verzorgen! Alle details over deze unieke en exclusieve reis vind je op deze pagina!

Bioscoop en Disney+

  • Tim Burton is he-le-maal klaar met Disney, zo liet hij in een groot interview weten. Hij gebruikte als beeldspraak het karakter Dombo: “Tijdens het filmen van Dumbo voelde ik mij ook net Dombo: alsof ik in een circus werkte en moest ontsnappen.” Burton begon zijn carrière als animator bij Disney en maakte als producent onder meer The Nightmare Before Christmas, Frankenweenie, James and the Giant Peach en de twee Alice in Wonderland live-action films. Voor Touchstone Pictures maakte hij nog Ed Wood.
  • In Amerika krijgen de liefhebbers van klassieke Disney content flink wat nieuws op Disney+: zo komt Bruine Beer in het Blauwe Huis naar de dienst, maar ook een gloednieuwe holiday special in stop-motion stijl, namelijk Mickey Saves Christmas. Hoe dit in Nederland zit, is nog niet bekend.
  • Damon Lindelof (bekend van Lost en Watchmen) werkt aan een nieuwe Star Wars film. Hij schrijft de film samen met een nog aan te kondigen schrijfpartner. Sharmeen Obaid-Chinoy (bekend van Ms. Marvel) is in gesprek om plaats te nemen in de regisseursstoel.
  • De soundtrack van de eerste vier afleveringen van Andor is nu beschikbaar op de verschillende muziekstreamingdiensten. In een interview met StarWars.com vertelt componist Nicholas Britell meer over het maakproces.
  • Volgens een gerucht werkt Marvel aan een Special Presentation over het karakter Silver Surfer, vergelijkbaar met de release van Werewolf by Night eerder deze maand.
  • Wakanda Forever komt er aan! Speciaal voor de Dine-In in de bioscoop in Disney Springs staan er kostuums uitgestald van onder andere Winston Duke/M’Baku en Letitia Wright/Shuri.

Overig nieuws

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.