The Walt Disney Company ontvangt twintig Oscarnominaties

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van woensdag 23 januari 2024.

Nieuws uit de parken

Haunted Mansion 10K
  • In januari en februari vindt Disneyland After Dark: Sweethearts’ Nite plaats, met uniek entertainment, zeldzame personages, speciaal eten en drinken en kortere wachttijden voor attracties. In deze maanden zijn diverse data al uitverkocht. Nu is bekend wat het entertainment zal zijn en welke zeldzame personages te zien zijn.
  • Laughing Place heeft gisteren het Disneyland Resort bezocht en zij zagen daar Cast Members met nieuwe kleurrijke naambadges. Binnen enkele weken zullen alle Cast Members van het Disneyland Resort deze nieuwe badges dragen.
  • De complete line-up van food en beverages tijdens de Celebrate Soulfully 2024 evenementen tijdens de Black History Month is nu bekend gemaakt. Dit evenement zal zowel in het Disneyland Resort als in Walt Disney World plaatsvinden.
  • Morgen heropent het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met een betoverende lobby, waar 15 diorama’s eer betuigen aan de kunst van verhalen vertellen door Disney en Pixar.
  • Een vrouw en vier kinderen hebben de attractie It’s a small world in Disneyland Paris verlaten tijdens een onderbreking van de attractie, ondanks instructies van medewerkers om te blijven zitten. De vrouw negeert veiligheidsregels en leidt de kinderen buiten de boot, wat zorgen oproept over veiligheid en schade aan de attractie. Deze gebeurtenis volgt op eerdere ongewenste incidenten in Disney-parken. Bekijk hieronder de beelden:

Bioscoop en Disney+

  • Gisteren zijn de nominaties bekendgemaakt voor de Oscars: de Walt Disney Company is twintig keer genomineerd. Componist John Williams werd voor de 54ste keer genomineerd en dat is een record. Deze keer wordt hij genomineerd voor de muziek van Indiana Jones and the Dial of Destiny. Verder zijn Elemental en Sony’s Spider-Man: Across the Spider-Verse genomineerd voor beste animatiefilm, The Creator tweemaal genomineerd voor beste geluid en beste visual effects, Guardians of the Galaxy Vol. 3 ook voor die laatste categorie en is Poor Things maar liefst elf keer genomineerd, voor onder andere beste film, beste regie en beste actrice.

Overig nieuws

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.