The Muppets maken ritje in Journey into Imagination

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 16 februari 2023.

Nieuws uit de parken

  • Op het Twitter account van The Muppets is een video verschenen van Gonzo en Walter die een ritje maken in Journey into Imagination with Figment in EPCOT. Daarin zegt Gonzo dat Figment een goede vriend van hem is.
  • Moon Girl uit de Marvel serie Moon Girl and Devil Dinosaur heeft haar opwachting gemaakt in DIsney California Adventure. Ook de cast van de serie was hierbij aanwezig.
  • Gisteren is op het YouTube kanaal van Disneyland Parijs een nieuwe aflevering uitgezonden van Pass Annuel Showtime. Daarin was voor het eerst Mirabel uit Encanto te zien in Parijs.

Bioscoop en Disney+

  • Gisteren was het nog 100 dagen tot de bioscooprelease van The Little Mermaid in de Verenigde Staten. Dat moment is aangegrepen (vanwege Disney 100) om een teaser van de film naar buiten te brengen. Daarin zien we ook voor het eerst Flounder, Prince Eric en Ursula.
  • A Small Light, de serie over Miep Gies, is vanaf dinsdag 2 mei te zien. De release zal tegelijk op National Geographic en Disney+ zijn.
  • Er zijn nieuwe castleden aangekondigd voor de Descendants spin-off The Pocketwatch. De jonge acteurs kruipen onder anderen in de huid van Aladdin, Maleficent en Hades.
  • Er is een trailer verschenen van Turning the Tables with Robin Roberts. Het seizoen telt vier afleveringen en is vanaf 15 maart te zien.
  • Op 1 maart begint seizoen 3 van The Mandalorian. Voor wie nog even een opfrisbeurt kan gebruiken, kan onderstaande recap bekijken. Daarin ook beelden van het nieuwe seizoen. Er is ook een fragment en een poster verschenen.

Overig nieuws

  • In de Daily Disney Roundup van afgelopen dinsdag schreven we over de hologram van Walt Disney tijdens Disney100: The Exhibition. Nu kunnen we ook beelden van die hologram delen.
  • Net als hier is The Masked Singer ook in de Verenigde Staten een grote hit. In de aflevering van gisteren een mooi moment: Dick van Dyke (Bert in Mary Poppins) bleek schuil te gaan achter het karakter The Gnome.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.