The Beatles centraal in Thanksgiving weekend

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 14 oktober 2021.

Disney+

  • Op Thanksgiving weekend (25, 26 en 27 november) is het zover: de release van de driedelige documentaireserie Get Back over The Beatles, van de hand van Peter Jackson. De trailer is nu te zien.
  • Samuel L. Jackson bevestigt op Instagram dat de opnames van de Marvel serie Secret Invasion van start zijn gegaan. Wanneer we de serie op Disney+ kunnen verwachten is nog niet bekend.

Nieuws uit de parken

  • Het gedoe in Newport Bay Club is nog niet voorbij. Donalteur Davy zit middenin de situatie en schoot woensdagochtend onder meer het onderstaande filmpje. Disney blijft er overigens alles aan doen de gasten op goede wijze te compenseren.
Situatie bij Newport Bay Club op woensdagochtend (bron: Davy)
  • Star Wars: Galactic Starcruiser krijgt een tie-in stripreeks van Marvel. De vijfdelige serie verschijnt volgend jaar en zal een verhaal vertellen met een grote tijdspanne: van The High Republic tot aan de dagen van de First Order.
  • Alle speciale kerstavonden in Disneyland, Disney Merriest Nites, zijn inmiddels uitverkocht! Net als in Orlando zijn ook dit zogenaamde Disney After Hours avonden,.
  • In Orlando zijn de ’treinen’ of beter ‘motorfietsen’ voor TRON Lightcycle Run gespot:

Overig nieuws

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.