Strange World debuteert nieuwe trailer

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 22 september 2022.

Nieuws uit de parken

 • Wanneer de Magicband+ geïntroduceerd wordt in Disneyland zal die grotendeels dezelfde functies hebben als in Walt Disney World. Er is wel een verschil: In Disneyland is de Magicband+ over te dragen naar andere tickets of gasten. In Walt Disney World is dit niet mogelijk.
 • Het duurt nog even voordat Tiana’s Bayou Adventure open zal gaan. In afwachting van die attractie heeft Disneyland gisteren al wel vast een winkel met The Princess and the Frog thema geopend. De winkel heet Eudora’s Chic Boutique.
 • Normaal gesproken mogen gasten van 14 jaar en ouder niet verkleed de parken in. Behalve tijdens Mickey’s No-So-Scary Halloween Party. Er zijn echter wel een aantal regels.
 • Tijdens D23 Expo werd aangekondigd dat de Hulk als character naar Avengers Campus in Disney California Adventure zou komen. Het karakter was gisteren voor het eerst te zien.
 • Het werk aan Journey of Water – Inspired by Moana gaat gestaag door. In het rotswerk bij de ingang is het logo in de rotsen aangebracht.
 • Hong Kong Disneyland heeft een nieuwe ticket optie toegevoegd. Voor de meest populaire dagen en seizoenen is er nu een, uiteraard, duurder ticket. Ook zijn de prijzen voor de Magic Access jaarpassen omhoog gegaan.

Bioscoop en Disney+

 • Op 23 november is Strange World te zien in de bioscoop. De volgende film van Walt Disney Animation Studios. Gisteren verscheen de nieuwe trailer. Disney Nederland heeft ook een versie met Nederlandse nasynchronisatie online gezet.
 • Gisteren verschenen de eerste drie afleveringen van Andor. Een kleine week eerder vond het launch event plaats in Los Angeles. Disney+ sprak de cast en crew op de rode loper. De serie is door recensenten en fans positief ontvangen.
 • En dan nu een stukje corporate synergy: FX, de makers van de serie What We Do in the Shadows, plaatste een parodie poster online gebaseerd op Andor. Op deze versie is vampier Nandor te zien.
 • Nadat eerder bekend werd gemaakt dat Matt Shakman Fantastic Four gaat regisseren, is nu ook bekend wie het script gaat schrijven. Deadline meldt dat Marvel Studios gekozen heeft voor het duo Jeff Kaplan en Ian Springer.
 • Disney en 20th Television gaan een serie maken van het young adult boek The Ring & The Crown van bestseller schrijver Melissa de la Cruz.

Overig nieuws

 • Disney on Ice keert terug naar België. In de show, die Durf te Dromen heet, spelen onder anderen Miguel uit Coco, Vaiana en Maui en Anna en Elsa uit Frozen belangrijke rollen. Van 22 tot en met 26 februari te zien in de Lotto Arena in Antwerpen.
 • Stage Entertainment heeft aangekondigd dat Aladdin zal stoppen. De musical is nog tot en met 31 december te zien in het Circustheater in Scheveningen. De verwachting is dat de opvolger Aida zal zijn. Ook een Disney productie.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.