Star Wars Hotel nu al volgeboekt!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 5 november 2021.

Nieuws uit de parken

  • Star Wars: Galactic Starcruiser in Walt Disney World lijkt een groot succes te zijn: de eerste drie maanden zijn inmiddels uitverkocht.
  • Destination D23 vindt plaats op 20 en 21 november. Het evenement is uitverkocht maar zal ook via een livestream te volgen zijn. Er zal veel aandacht zijn voor de vijftigste verjaardag van Walt Disney World.
  • Het hield de Disneyland Parijs fans bezig: Toen de steigers rondom het kasteel verdwenen bleek er een toren te zijn waarvan de gouden spits ontbrak. Maar inmiddels staat deze klaar om geïnstalleerd te worden.

Bioscoop en Disney+

  • Drama voor cast en crew van Indiana Jones 5. Tijdens opnames in Marokko is de 54-jarige cameraman Nic Cupcac dood aangetroffen in zijn hotelkamer. Hij zou een natuurlijke dood gestorven zijn.
  • Disney gaat de Star Wars: Visions aflevering The Village Bride insturen voor een Oscar in de categorie beste korte animatiefilm. De film was van 21 tot en met 27 september te zien in Disney’s eigen bioscoop El Capitan Theatre, waardoor deze in aanmerking komt voor de prijs.
  • Stiekem ook een beetje parken nieuws: vanaf vandaag is de 50th Anniversary Special van ABC te bekijken op Disney+!
  • Marvel’s Eternals zal in Saoedi-Arabië, Koeweit en Qatar niet in de bioscoop verschijnen. The Hollywood Reporter schrijft dat het homokoppel in de film hier de reden van zou zijn.
  • Volgens The Wrap gaat Gael García Bernal de hoofdrol spelen in een Halloween special van Marvel Studios voor Disney+. Deze zou gebaseerd zijn op de Werewolf by Night comics.
  • National Geographic heeft de documentaire The First Wave gemaakt over de eerste vier maanden van de coronapandemie in New York. De trailer is nu online gezet.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.