Star Wars-film Rogue Squadron weer in ontwikkeling

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 14 maart 2024.

Nieuws uit de parken

  • Voor Pixar Fest komt er een compleet nieuwe parade in Disney California Adventure. Deze gaat Better Together: A Pixar Pals Celebration! heten. Er is concept art vrijgegeven van onder andere floats van Soul en Luca. Voor meer informatie over dit evenement kun je terecht op het Disney Parks Blog.
De 106-jarige Magnolia Jackson wordt verwelkomd door Mickey en Walt Disney World-ambassadeur Shannon Smith-Conrad.
  • Het Crystal Palace in Tokyo Disneyland gaat voor zeven maanden dicht voor onderhoud. Het restaurant sluit op 23 augustus van dit jaar en blijft gesloten tot en met 31 maart 2025.
  • Imagineer Daniel Joseph heeft een plaquette ontvangen waarmee hij wordt opgenomen in de Florida Inventors Hall of Fame, ter ere van zijn werk bij het creëren van verschillende illusies voor projecten in Disney parken.

Bioscoop en Disney+

  • Onverwacht Star Wars nieuws: De film Rogue Squadron is weer terug in ontwikkeling. Dat heeft regisseur Patty Jenkins gezegd in de podcast Talking Pictures. Zij en Lucasfilm werkten vlak voor de stakingen aan een deal en ze zegt dat ze momenteel weer aan het script van Rogue Squadron werkt.
  • Waar Star Wars een veelbesproken project nieuw leven inblaast, lijkt Marvel dat juist niet te doen: volgens DanielRPK heeft de studio de stekker uit projecten als Eternals 2, Ant-Man 4 en Captain Marvel 3 getrokken om zo ruimte te maken voor ‘gegarandeerde successen’.
  • Marvel heeft een gloednieuwe promo voor X-Men ‘97 gedeeld en daarin zien we de stemmencast in actie terwijl ze terugkeren naar de personages die ze zoveel jaren geleden tot leven brachten.
  • Pixar heeft Inside Out 2 character posters vrijgegeven van de nieuwe emoties Anxiety, Envy, Embarrassment en Ennui en de vijf emoties die we al kenden uit de eerste film.
  • Mocht je niet meer helemaal scherp hebben aan welke live action films Disney nu rond haar klassieke attracties en parkelelementen in productie heeft? Boardwalk Times deelde dit super handige draadje met ons.
  • Disney+ heeft de officiële trailer en nieuwe afbeeldingen vrijgegeven voor hun aankomende Original serie Renegade Nell voordat deze later deze maand debuteert.

Overig nieuws

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.