Nederlandse fans kijken eerste twee afleveringen van The Acolyte bij Pathé

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 4 juni 2024.

Nieuws uit de parken

  • Tokyo Disney Resort introduceert op 20 september Reach for the Stars, een avondshow met Disney, Pixar en voor het eerst Marvel-personages, waarin geliefde figuren hun dromen najagen en onbeperkte mogelijkheden onthullen.
  • De Wonderful World of Animation show in Disney’s Hollywood Studios is tijdelijk gestopt vanwege een privé-evenement. Een groot podium voor een Maroon 5 concert op 5 juni blokkeert het zicht op het Chinese Theater en de projectoren van de show. Disney’s Hollywood Studios organiseerde maandag een surprise character-danceparty. Disney maakt gebruik van het podium voor een paar dagen met een dansfeest met een DJ en karakters, waaronder Phineas en Ferb.
  • Tiana’s Bayou Adventure kampt met betrouwbaarheidsproblemen tijdens previews, met urenlang uitval, evacuaties en annuleringen. Het lijkt erop dat problemen van de Splash Mountain-dagen voortduren, met mogelijk nieuwe technische problemen.
  • Een nieuwe video toont een drone in de Disney Springs Dreams That Soar show die uit formatie valt en in het water belandt. TikTok-gebruiker @crispy_bacon04 deelde de clip waarin de drone valt terwijl hij geordend was als de Death Star uit Star Wars.
@crispy_bacon04

Whelp 🫢😂✌🏾 I guess it wanted to take a quick nap lol #disney #droneshow #trending

♬ Ho no no no 1 – la roca
  • Het Walt Disney World Resort zal op 28 en 29 september 2024 het PGA Family Golf Championship hosten op de Palm Golf Course. Het evenement, georganiseerd door Arnold Palmer Golf Management, promoot familie-georiënteerd golfen en bouwt voort op het succes van de PGA Junior League.
  • Disney’s Hollywood Studios serveert nu ontbijt bij Fairfax Fare. Bezoekers kunnen genieten van Mickey wafels met stroop en spek. Ondanks een verkleind menu blijft de Mickey Waffle Platter een favoriet.
  • Club Pixar is nu gesloten in Disney California Adventure, in navolging van geruchten dat het Pixar Fest-aanbod vroegtijdig zou worden stopgezet. De locatie bood spelletjes, activiteiten en live optredens, maar wordt mogelijk vervangen vanwege recente ontwikkelingen rondom vakbonden.
  • Nieuwe concept art is gelekt op sociale media en lijkt ons een nieuw uiterlijk te geven van de Tropical Americas-herinrichting voor DinoLand USA in Disney’s Animal Kingdom. De lek komt via @FiBelleFi op X en omvat twee stukken concept art die grondniveau-uitzichten tonen van de geplande Encanto-gethematiseerde attractie en een Indiana Jones-gebied.
  • De Disney Vacation Club-lounge in EPCOT is tijdelijk verplaatst naar The Odyssey, terwijl de lounge in het Imagination Pavilion wordt gerenoveerd tot 13 juli. In The Odyssey kunnen DVC-leden genieten van gratis frisdrank, terwijl gewone gasten snacks en drankjes, zoals pretzels en seizoensbier, kunnen kopen.
  • Foodies opgelet: Walt Disney World viert 30 jaar The Lion King van 10 juni tot en met 9 september 2024 in Disney’s Animal Kingdom met speciale menu-items. Hoogtepunten zijn onder andere Simba’s mangoslushy, Timon’s Luau dessert, Rafiki’s squash bananenshake en Zazu’s ijsjes.
Bron: WDW News Today

Bioscoop en Disney+

  • Ook al is The Acolyte pas vanaf komende nacht (3 uur Nederlandse tijd) te streamen op Disney+, een groep fans kreeg gisteravond al de kans om de eerste twee afleveringen te bekijken in vijf bioscopen van Pathé. Op elke locatie waren 501st Characters aanwezig en bezoekers kregen een gratis hapje en drankje, een button met daarop het personage Mae en een poster van de serie. Daily Disney Roundup makers Niels (bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn), Mark (bij Pathé Nijmegen) en John (bij Pathé Schiedam) hebben genoten!
  • Er is meer The Acolyte. Naast een nieuwe promo heeft StarWars.com ook een artikel geschreven over de kostuums uit de serie, ontworpen door Jennifer Bryan. Daarbij een aantal close-up foto’s die erg handig zijn voor cosplayers! En in aanloop naar de première ontving een van de sterren van de show een speciale boodschap van een Star Wars legende. Hayden Christensen verraste actrice Amandla Stenberg met een vriendelijke boodschap waarin hij haar welkom heette in de Star Wars familie.
  • Sony Pictures heeft de eerste trailer voor Venom: The Last Dance uitgebracht, het laatste deel van de Venom trilogie. Tom Hardy keert terug als Eddie Brock en Venom. De film belooft intense gevechten, prachtige beelden en donkere humor.
  • Disney Branded Television lanceert op 3 juli de eerste zeven Bluey Minisodes op Disney+. Twee afleveringen verschijnen ook op Disney Jr. en Disney Channel, gevolgd door vijf extra tijdens een marathon. De minisodes tonen grappige en lieve momenten met Bluey en Bingo.
  • Disney+ kondigt de toevoeging aan van zes castleden voor seizoen 2 van Goosebumps. Deze talentvolle acteurs zullen tieners spelen die in 1994 onder mysterieuze omstandigheden verdwenen, een geheim dat de huidige personages achtervolgt. De nieuwe castleden zijn Arjun Athalye, Eloise Payet, Christopher Paul Richards, Kyra Tantao, Stony Blyden en Sakina Jaffrey.
  • Heineken Silver en Marvel Studios bundelen krachten om het einde van de vete tussen Deadpool en Wolverine te vieren. Met een exclusieve collectie merchandise, waaronder sokken, een bucket hat en een Funko pop, is de Best Bubs Box alleen verkrijgbaar via een online loterij.
  • Een nieuwe poster voor de nieuwste film in de Alien-franchise, Alien: Romulus, is onthuld, samen met een teaser voor een nieuwe trailer die later vandaag wordt uitgebracht. De film brengt de franchise terug naar zijn roots, waarbij jonge ruimtekolonisten op een verlaten ruimtestation worden geconfronteerd met de angstaanjagendste levensvorm in het universum.
  • Hulu brengt op 25 juni de documentaire Diane von Furstenberg: Woman in Charge uit. Het belicht het leven van mode-icoon Diane von Furstenberg, haar invloed op gendergelijkheid en haar ongeëvenaarde carrière als ondernemer en stijlicoon. Met interviews met o.a. Oprah Winfrey en Hillary Rodham Clinton. Hulu heeft gisteren onderstaande trailer uitgebracht:

Overig nieuws

  • Disney fans bij Dayton, Ohio, kunnen dit weekend bij Dayton Disneyana Live samenkomen, pins ruilen, Disney-sprekers zien en meer. Het evenement, gehouden in het Hope Hotel & Richard C. Holbrooke Conference Center, biedt een scala aan Disney-activiteiten die geld inzamelen voor lokale liefdadigheid.
  • Disney en Shanghai Disney Resort blijven bijdragen aan lokale kinderziekenhuizen ter ere van Children’s Day. Ze openden hun 50ste Disney Fun House in het kinderziekenhuis van de Zhejiang University School of Medicine in Hangzhou, China, met als thema Zootopia, als onderdeel van hun initiatief voor kinderziekenhuizen op het Chinese vasteland. Disney doneerde RMB 20 miljoen voor dit initiatief en viert hun voortdurende betrokkenheid bij lokale gemeenschappen.
Bron: Laughing Place

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.