Sony onthult nieuwe trailer van Marvel’s Spider-Man 2

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 3 oktober 2023.

Nieuws uit de parken

  • In Disneyland Parijs is op 16 oktober het reguliere entertainment een beetje aangepast. Dit lijkt er op te wijzen dat er ruimte wordt gemaakt voor de Disney 100 festiviteiten. Deze zouden dan plaats kunnen vinden in de ochtend.
  • Het dak van een eetkraampje. Een perfecte plek om de avondshow te bekijken. Dat moet een familie in Disneyland Parijs gedacht hebben. Uiteraard zijn ze daar weggestuurd.
  • De dining packages van Spice Road Table en Rose & Crown in EPCOT hebben een update gekregen. Vanaf 5 december krijgen bezoekers die dit package kopen de nieuwe avondshow Luminous: The Symphony of Us te zien.
  • Muppet Vision 3D in Disney’s Hollywood Studios in Walt Disney World heeft een nieuw projectie effect toegevoegd. Deze vindt plaats tijdens de Muppet Labs scène met Beaker en Dr. Bunsen Honeydew.
  • Alle Cast Members en werknemers van The Walt Disney Company krijgen binnenkort een speciale name tag. Hiermee wordt stilgestaan bij de honderdste verjaardag van het bedrijf.

Bioscoop en Disney+

  • Er is een datum bekend voor de Disney+ release van Haunted Mansion. Deze is namelijk al ruim voor Halloween te streamen. De film is namelijk morgen al beschikbaar.
  • De seizoensfinale van de animeserie Bleach: Thousand-Year Blood War, Part 2 is nog maar net verschenen, maar VIZ Media heeft nu al een teaser trailer vrijgegeven van het derde deel van de serie. Deze gaat The Conflict heten en is volgend jaar te zien op Disney+.

Overig nieuws

  • Sony heeft een nieuwe trailer onthuld van Marvel’s Spider-Man 2. Hierin realiseren Peter Parker en Miles Morales dat ze sterker staan als ze samenwerken. En voor iedereen die nog geen PlayStation 5 heeft komt er een bundel met daarin een PlayStation 5, een controller en de game Marvel’s Spider-Man 2.
  • Gisteren hebben de studio’s en de stakende acteursvakbond SAG-AFTRA onderhandeld over een nieuwe deal. Morgen zullen die gesprekken verder gaan. Volgens een insider kan het nog wel 3 of 4 weken duren voordat er een deal is.
  • Disney heeft een donatie van 1,5 miljoen dollar aangekondigd. Deze wordt geschonken aan 19 non-profit organisaties in Florida.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.